Ibrahim Özveren
10 Numara!
- 26 Ağustos 2018
- 15.168
- 13.795
- 1.098
kar gibi birsey lolza
2e paasdag nasil gidiyor? Egleniyormuyuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kar gibi birsey lolza
şaşırmıyorum artik bir kaç gun once millet tshirtla geziyordu

Her izlediğimde gülmekten karnıma ağrı giriyor. Antidepresan gibi video. 'Helbet yakalayamam beyefendi!'
Hollanda'da yaşan biri iletişime geçerse müteşekkir oluruz tenks
Hollanda'da yaşan biri iletişime geçerse müteşekkir oluruz tenks
@Melih Sönmez koş la Berkeyi buldum
her yerde oynadı bu adamYalan bunlar reis
Bu bıyıklı amcayı bi filmde görmüştüm ben cast hepsi
haksız değilArkadaşa diyorum ki MMA kursu açılıyormuş, gel gidelim spor olur. Adam diyor ona vereceğimiz aylık parayla eskorta gideriz, ne gerek var. Bu coğrafyada nasıl hobi edineceğiz?
Bazı eskortlara değer valla fena ürünler var ama astronomik fiyarlar istiyorlarhaksız değil
Sende keraneci olacan o da bir hobi.Arkadaşa diyorum ki MMA kursu açılıyormuş, gel gidelim spor olur. Adam diyor ona vereceğimiz aylık parayla eskorta gideriz, ne gerek var. Bu coğrafyada nasıl hobi edineceğiz?
haksız değil
real madrid forvet almıyor kardeşim lütfen astronomik kelimesini ucuz isimlere sıfat kullanmayalımastronomik fiyarlar
Buna ek olarak.Hep arkadan vuran mı suçludur?
Bugun trafikte seyir halindeyken son anda farkettiğim öndeki araca vurdum.Son anda frene asılmama rağmen duramadım..Vurma hızım 20 ya da 30 diyebilirim..
-Fakat işin aslı benim önümdeki araç da onun önündeki Taksiye çarpmış o yüzden ikisi de durmuşlardı.Taksi apar topar uzaklaştı olay yerinden.Önümdeki araç ona çok az dokundurmuş sadece taksinin sarı boyası vardı hafif öndeki araçta..
-Benim arabada hiçbirşey yok diyebilirim, sadece sağ sis far kapağı yerinden çıktı o kadar
-Öndeki arabanın arka sol tarafı tamponu kırılmış? Hatta bagaj kapağı falan kapanmıyo dediler..Yani benim araçta nerdeyse hiçbirşey yokken öndeki aracın böyle olmasına anlam veremedim.Eski bir araba idi.Acaba olmayan hasarları da bana itelemeye çalışıyorlar?
Çünkü arka tampona vurmama rağmen kapı kapanmıyo falan diyorlardı.
Polis gelmedi,
Gittik tutanak doldurduk
Pazartesiye kaldı..
Şimdi yüzde 100 ben mi suçluyum?
Ve kalın olarak belirttiğim yer çok kafama takıldı.
Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa müteşekkir olurum.