Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Eyvallah. Ama bu uzun vadeli faturalı değil mi ? Bana 1 aylık kullanabileceğim birşey lazım.

En fazla 2 ay paket süresi olması şart.

Bunun paket süresi minimum 24 ay değil mi; ben mi yanlış gördüm?
bayiye sorarsın vardır illa taahütsüz olanları

sen al bi tane 25 gb lik bir kart. taahhüt yapmayacağın için onda da geçirirler büyük ihtimal ama baska seceneğin yok.

Resim

buna karşı mücadele edilmeyecekse
neden yaşanır hayatta

İsrail’e tepki nitelikli konvoyları görünce acaba İsrail yönetimin yorumu ne oluyordur

Herkes sizin gibi olsun istiyorsunuz. Sizin sevdiğiniz şarkıları sevsin, sizin güldüğünüz şeylere gülsün, maç izlerken pozisyonlarda sizinle aynı fikirde olsun istiyorsunuz. Olmayınca yargılıyor; şaşırıyor; hareket çekiyorsunuz. Dünyayı çekilir kılan, renklendiren farklılıklarımızdır.

Herkes sizin gibi olsun istiyorsunuz. Sizin sevdiğiniz şarkıları sevsin, sizin güldüğünüz şeylere gülsün, maç izlerken pozisyonlarda sizinle aynı fikirde olsun istiyorsunuz. Olmayınca yargılıyor; şaşırıyor; hareket çekiyorsunuz. Dünyayı çekilir kılan, renklendiren farklılıklarımızdır.
hea

.tapatalk_1497333196177.webp

Bu insanların 80 milyonun emeğini bir gecede hiç etmeye ne hakkı var? Oyun mu kardeşim bu dalga mı geçiyorsunuz kimin protesto hakkı var kimin yok açık açık söyleyin o zaman. Yarın sokaktaki bireysel vatandaşa yazılan cezayı kim kabul edecek bu görüntülerden sonra. Bu olaylar meşruiyetini kaybetmeye başlıyor hem de çok hızlı. Bir milleti delirtmek çıldırtmak istesen böyle hareket etmezsin ya

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt