- 29 Ağustos 2009
- 38.380
- 34.133
- 3.243
evet buyrunMerhaba bugünkü ayt sinavina giren var mi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
evet buyrunMerhaba bugünkü ayt sinavina giren var mi
Matematiğiniz nasıl geçti, nasıl değerlendiriyorsunuz?Yıl boyunca deli gibi lti, trigo logaritma falan çalıştım ama tutup binom sormuşlar inanılmaz yaevet buyrun
üstad öncelikle geçmiş olsun umarım iyi geçmiştirMatematiğiniz nasıl geçti, nasıl değerlendiriyorsunuz?Yıl boyunca deli gibi lti, trigo logaritma falan çalıştım ama tutup binom sormuşlar inanılmaz ya
Matematiğin en kötü 28-29 net gelmesi gerekiyor.Beni kurtarırsa fizik kurtaracak gibi, en eleyici oydu fen kısmında bence.Yine de hayal kırıklığı yaşadım denemelerime göreüstad öncelikle geçmiş olsun umarım iyi geçmiştir
benim matematiğim oldukça iyidir sınavın içinden geçtim diyebilirim. dediğiniz gibi bence adaletsiz bir sınavdı
siz nasıl değerlendiriyorsunuz
Geçmiş olsun
evet buyrun
şom ağızlı olmak istemiyorum nedense içimde deprem olacak gibi kötü bir his var![]()
4.3 hissetsem gelip buraya yazmazdım rengim.![]()
DEPREM! Son dakika: Elazığ'da 4.3 büyüklüğünde deprem - AFAD - VİDEO HABER
Son dakika deprem haberleri: Elazığ'ın Maden ilçesinde 4.3 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Depremin saat 06.41'de 7.15 kilometre derinlikte yaşandığı bildirildi. İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı yaptığı açıklamada, "An itibariyle olumsuz bir ihbar ulaşmadı...www.haberturk.com