- 15 Eylül 2009
- 65.290
- 11.729
- 2.993
1,679'dan 23 euroluk benzin aldim bugün @Necati Şanlı
gscnin uygulamasinda bildirim gelmiyor mu olm
hicbir seyden haberim olmuyor bazen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sakatgscnin uygulamasinda bildirim gelmiyor mu olm
hicbir seyden haberim olmuyor bazen
@Serkan ŞafakMasterchefte lahmacun yapiliyor ve Mehmet şef flüt şeklinde istiyoruz dedi şimdi.
Buraya kadar herşey iyi hoş ama aklıma flüt diyince GSC forumu niye geliyor lan??
şu arabaynan bir fotonu at bakalım murf yakışıyor mu nissan juke1,679'dan 23 euroluk benzin aldim bugün @Necati Şanlı
@Murat Saylak yakında kız alacaktı hamburgtanKiz almaya giden damat adaylarina sesleniyorum. Pandemi donemi hemen bu işi aradan çıkartın ve düğün saatine yakın kız evine varın 'yollar kapalıydı' bahanesiyle. Kiz tarafı ozaman kapida zorluk çıkarmıyor ve hanımı kolayca ve en az maddi hasar ile alıyorsunuz.
Vesselam
@Murat Saylak yakında kız alacaktı hamburgtan
Kodumun görgüsüzleri.
Paramız Opel Astra Twintop'a yetti reis. Nissan Juke 190 beygir cvt otomatik versiyonu iyi ama 10 bin euronun üstünde iyi modelleri. Bagajı ve arka tarafı çok küçük ayrıca. 10 binimiz olsa başka bişey bakardık zaten. Ulu orta yerde resim atmayalım şimdi. Yeni modeli daha erkeksi olmuş ama 1lik motor koymuş heriflerşu arabaynan bir fotonu at bakalım murf yakışıyor mu nissan juke
Ya ne kadar mallık olursa olsun gürültünün bir sınırı var. Çevreye rahatsızlık verecek şekilde davarlık yaparsan karşılığını alırsın. Sizinkiler şöyle yapmış diyince bişey diyemiyoruz şurada.Kodumun görgüsüzleri.
Geçen hafta Cuma günü bütün yolu kitlemişler 15+ arabayla düğün konvoyu yapmak için. Bunlar yüzünden iş yerinde son meeting'e yetişemedim.
Vay ya bu Almanlar gerçekten bazen iyi dayanıyor bizim Türklere, otobanı kitleyenler falan bile oluyor zaman zaman böyle düğün günleri. Sorsan hepsi yabancı düşmanı. Ulan ben Türk olmama rağmen bile utanıyorum böyleleri yüzünden.
Orada yaşayan insanlara bu rahatsızlığı verme hakkını kim veriyor size.
Duymuşsundur bir aralar düğün konvoyuyla otobanları kitliyorlardı orada göbek atmak için.Ya ne kadar mallık olursa olsun gürültünün bir sınırı var. Çevreye rahatsızlık verecek şekilde davarlık yaparsan karşılığını alırsın. Sizinkiler şöyle yapmış diyince bişey diyemiyoruz şurada.
Duymuşsundur bir aralar düğün konvoyuyla otobanları kitliyorlardı orada göbek atmak için.
Hapise tıkacaksın şunları. Bak bir daha yapan oluyor mu.