- 20 Eylül 2009
- 19.061
- 17.623
- 2.773
Dünyanın tadı yok..Forumun tadı yok ya sanki. Forumun tadı yok derken herkes bir keyifsiz, mutsuz gibi.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dünyanın tadı yok..Forumun tadı yok ya sanki. Forumun tadı yok derken herkes bir keyifsiz, mutsuz gibi.
Dünyanın tadı yok..
Gedson sürpriz bir şekilde gelirse bir nebze seviniriz işteYa orası öyle, futboldan çok daha önemli dertlerimiz var; ekonomi, geçim sıkıntısı, virüs, savaş söylentileri vs vs 50 tane daha madde sayılır, uzun zamandır insanlığın tadı kaçık (özellikle bizlerin) ama bu ara iyice dip yapmış gibi herkeste moral.
Tehlikeli üye..Son alınan bilgiye göre @Keramettin TANRIVERDİ nin @Serkan Torrent in ismini Serkan P. Enis Emen olarak revize edeceği bilgisi tarafıma ulaşmıştır.
?Ben Halep'te 70 arşın atlıyorum demiş adam
I am back biçızÜyelerimize ahlaksız mesajlar atan defaatle uyarılmasına rağmen bu huyundan vazgeçmeyen ve dahası bazı üyelere ahlaksız teklifte bulunan @Onur Kara banlanmıştır.
Vatana millete hayırlı olsun
Tebrik ederim. Eğitim öğretim hayatında başarılar dilerim kardesbugün son sinavimi kazandim ve resmen ögretmen oldum
paylasmak istedim
Reyiz geçmiş olsun mu diyeyim hayırlı olsun mu inan bilemedim.bugün son sinavimi kazandim ve resmen ögretmen oldum
paylasmak istedim
Bu tip durumlarda ‘Hayırlı olsun’ denmesi daha doğru olur Tuna.Reyiz geçmiş olsun mu diyeyim hayırlı olsun mu inan bilemedim.
Gecmis olsun anlamsız olur reisReyiz geçmiş olsun mu diyeyim hayırlı olsun mu inan bilemedim.