Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.433
- 101.636
- 5.238
lan it! arkamdan konuşacak kadar oldun mu sen?Liboş kumrular varken bu konudan uzak duralım rica ediyorum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lan it! arkamdan konuşacak kadar oldun mu sen?Liboş kumrular varken bu konudan uzak duralım rica ediyorum
LAN DAHA BANIM KALKALI 12 SAAT OLDU BENI ZORLAMA SANA KALDIRMAK ISTEMIYORUMlan it! arkamdan konuşacak kadar oldun mu sen?
Düğmeci misin olum sen bana kaldırıyorsun? Belliydi zaten erkek resimleri paylaşmandan. Puh senin kalıbınaLAN DAHA BANIM KALKALI 12 SAAT OLDU BENI ZORLAMA SANA KALDIRMAK ISTEMIYORUM
Arkadaşı biriniz ciddiye alsınDüğmeci misin olum sen bana kaldırıyorsun? Belliydi zaten erkek resimleri paylaşmandan. Puh senin kalıbına
Hele @Barış Savaş ile bir olman iyice gözümden düşürdü seni.Arkadaşı biriniz ciddiye alsın
ne zaman bir olmuşuz aç gösterHele @Barış Savaş ile bir olman iyice gözümden düşürdü seni.
İstda yaşasam gidebilirdimArkadaşlar merhaba bir fikir almak istiyorum.
Beşiktaş çarşıda ekstra bir ofisim var. Orada çalışan arkadaşların tamamını işten çıkartmak zorunda kaldık. O ofis fazla kaldı elimizde. Kirası çok uygun. Heykelin dibindeyiz. Mal ashibini sevmiyorum çıksam çok rahat 5 haneli rakama kiralar daha 4 yıl kontratım var.
Burayı bir alkolsüz, kalabalık grupların eğlenebileceği kişi başı 50-75 tl den giriş yapılacak bir oyun evine çevirmeyi düşünüyorum. Konsept olarak saba tümerle koltukta oyuna geldik, ben bilmem eşim bilir tarzı bir konsept düşünebiliriz.
Böyle bir oyun konseptine arkadaş grubunuzla gider miydiniz?
Volkan Aykut olacak doğrusu değişir misiniz rica etsem?
kolombiyada napıyon sukru4 gundur kolombiyadayim.
tavsiye ederim herkese coh guzel ulke.
yesilligi bol etine dolgun bir suru kizlar var. bi hola dediginde herkes kankan olmak istiyor.
![]()
![]()
![]()
kolombiyada napıyon sukru
Adamsın Şükrüseks renktas
sadece atları atmıssınseks renktas
sadece atları atmıssın