Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Arkadaşlar merhaba bir fikir almak istiyorum.

Beşiktaş çarşıda ekstra bir ofisim var. Orada çalışan arkadaşların tamamını işten çıkartmak zorunda kaldık. O ofis fazla kaldı elimizde. Kirası çok uygun. Heykelin dibindeyiz. Mal ashibini sevmiyorum çıksam çok rahat 5 haneli rakama kiralar daha 4 yıl kontratım var.

Burayı bir alkolsüz, kalabalık grupların eğlenebileceği kişi başı 50-75 tl den giriş yapılacak bir oyun evine çevirmeyi düşünüyorum. Konsept olarak saba tümerle koltukta oyuna geldik, ben bilmem eşim bilir tarzı bir konsept düşünebiliriz.

Böyle bir oyun konseptine arkadaş grubunuzla gider miydiniz?

Arkadaşlar merhaba bir fikir almak istiyorum.

Beşiktaş çarşıda ekstra bir ofisim var. Orada çalışan arkadaşların tamamını işten çıkartmak zorunda kaldık. O ofis fazla kaldı elimizde. Kirası çok uygun. Heykelin dibindeyiz. Mal ashibini sevmiyorum çıksam çok rahat 5 haneli rakama kiralar daha 4 yıl kontratım var.

Burayı bir alkolsüz, kalabalık grupların eğlenebileceği kişi başı 50-75 tl den giriş yapılacak bir oyun evine çevirmeyi düşünüyorum. Konsept olarak saba tümerle koltukta oyuna geldik, ben bilmem eşim bilir tarzı bir konsept düşünebiliriz.

Böyle bir oyun konseptine arkadaş grubunuzla gider miydiniz?
İstda yaşasam gidebilirdim

Alamanci veya sevdalisi olan dostlarim hakkinda onyargi kiracak bir video.

0:32 dakikadan itibaren.
'Ben Almanyadan beatbox yapmaya degil yemek yapmaya geldim'

Volkan Aykut olacak doğrusu değişir misiniz rica etsem?

Hoş geldin.

Kuş musun?

images

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi[/img]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt