Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 114.433
- 101.636
- 5.238
Sürekli arkana bakarak yaşayacaksın bu hayatı artık. @Kolpa Oğuzhan Liboş un kanı yerde kalmayacakDeğişmeyi sevmem.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sürekli arkana bakarak yaşayacaksın bu hayatı artık. @Kolpa Oğuzhan Liboş un kanı yerde kalmayacakDeğişmeyi sevmem.
Sürekli arkana bakarak yaşayacaksın bu hayatı artık. @Kolpa Oğuzhan Liboş un kanı yerde kalmayacak
Kişisel soruları cevapsız bırakarak bu konunun daha fazla kirlenmesini engel olmak adına konuşmayı sonlardığımı kamuoyuna bildirdim.burnun büyük mü
ay haspaaaaaaaaaaaaaamKişisel soruları cevapsız bırakarak bu konunun daha fazla kirlenmesini engel olmak adına konuşmayı sonlardığımı kamuoyuna bildirdim.
Escobar’ın evine gittin mi?
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
ne kadar tuttu ve kaç günlük?Gitmek istiyordum ama cok para istiyorlar. Degmez.
Obur evini gordum lakin.
![]()
ne kadar tuttu ve kaç günlük?
sağolasın Şükrü. beni 1k aşıyor muş20 gun icin hersey dahil toplam 2-3k avro odeyecegim, lakin hep bes yildizli otellerde kaliyorum.
butceli tatil icin airbnb/hostele gidebilirsin, gunluge 20 avroya bile bulabilirsin. ulke icindeki ucak biletler de oldukca ucuz
Tşk.
Oğuzhan a ne oldu, yaşıyor değil mi?Sürekli arkana bakarak yaşayacaksın bu hayatı artık. @Kolpa Oğuzhan Liboş un kanı yerde kalmayacak
komadaOğuzhan a ne oldu, yaşıyor değil mi?
Alkol mü uyuşturucu mu hatunsuzluk mu(yada erkek bilmiyorum şimdi)komada
Buradayım kardeş hayırdır?Oğuzhan a ne oldu, yaşıyor değil mi?
!!!Alkol mü uyuşturucu mu hatunsuzluk mu(yada erkek bilmiyorum şimdi)
Nedeni
Karıştırmış olabilirim kişileri, uzun zamandır girmiyorum.