Genel Sohbet (ARŞİV)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Canin sagolsun reis seviliyorsun yine de
GET-A-ROOM.jpg

Yargıtaydan kiracilar icin muthis bir karar cıkmış. Evden çıkacağınız zaman acın davayı alin fazla verdiğiniz paraları. Elinize toplu para geçsin :asd:
56ba46422d757b2d04fdebb001833850.jpg

@Emre Zeytinli @Onur Üründül :D
1 İstanbul buluşması yaptık.Zeytinli Poğaça askere gidecekmiş diye moral olsun hesabı sohbet muhabbet edek dedik.Joao Pedro'ya benzeyen Zeytinli Poğaça yanında ki ben karşımızdaki Şahin ve videoyu çeken de Onur :D O da Şahin'in yanında oturuyodu.Masadan Onurla biz erken kalktık beni Otogar'a kadar bıraktı.Şahinle Zeytinli Poğaça daha sohbet muhabbete devam ediyolardı :D

@Emre Zeytinli @Onur Üründül :D
1 İstanbul buluşması yaptık.Zeytinli Poğaça askere gidecekmiş diye moral olsun hesabı sohbet muhabbet edek dedik.Joao Pedro'ya benzeyen Zeytinli Poğaça yanında ki ben karşımızdaki Şahin ve videoyu çeken de Onur :D O da Şahin'in yanında oturuyodu.Masadan Onurla biz erken kalktık beni Otogar'a kadar bıraktı.Şahinle Zeytinli Poğaça daha sohbet muhabbete devam ediyolardı :D

Gecenin bitiklik seviyesi 😊

Beyler iyi akşamlar,aranızda pc mühendisi ya da yazılımcı varsa bir sorum olacak.
Bilgisayarın sesi gitti,bunu nasıl düzelteceğim bilen var mı? Sağ alttaki ses ayarı kısmında kırmızı çarpı var.

Sistem geri yükleme yaptım olmadı,aygıt yöneticisi kısımlarından baktım "bu aygıt düzgün çalışıyor" diyor, "ses" kısmında ise "takılı değil" diyor.Sürücüyü otomatik güncelle deyince "zaten güncel" diyor.
Kısaca bu tür durumlarda windows ne demeye çalışıyor bilen var mı?

Adsız.png

Son düzenleme:
Beyler iyi akşamlar,aranızda pc mühendisi ya da yazılımcı varsa bir sorum olacak.
Bilgisayarın sesi gitti,bunu nasıl düzelteceğim bilen var mı? Sağ alttaki ses ayarı kısmında kırmızı çarpı var.

Sistem geri yükleme yaptım olmadı,aygıt yöneticisi kısımlarından baktım "bu aygıt düzgün çalışıyor" diyor, "ses" kısmında ise "takılı değil" diyor.Sürücüyü otomatik güncelle deyince "zaten güncel" diyor.
Kısaca bu tür durumlarda windows ne demeye çalışıyor bilen var mı?

Ekli dosyayı görüntüle 183772
hocam aygıt yöneticisinden bakıp hangi ses kartıysa ona göre googleda aratıp driver bulabilirsiniz
2.fotoğraf
1669670520713.webp

yada uğraşamam diyorsanız bu programı yükleyin otomatik yükler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt