Genel Sohbet

inanamadım ya - bizim apartman kentsel dönüşüm sonrasında müteahhitten daire alıp kiraya veren.

geçen sene kiracısını dava ile atıp hemen evi satan - aradada 2850 TL borcu yüzünden 3 ay peşinden koşup sürekli asistani ile muhattap olmak zorunda olduğum kadın bu çıktı iyi mi...

kadın ünlülere pipi parçası monte ediyormuş...

inanamadım ya - bizim apartman kentsel dönüşüm sonrasında müteahhitten daire alıp kiraya veren.

geçen sene kiracısını dava ile atıp hemen evi satan - aradada 2850 TL borcu yüzünden 3 ay peşinden koşup sürekli asistani ile muhattap olmak zorunda olduğum kadın bu çıktı iyi mi...

kadın ünlülere pipi parçası monte ediyormuş...

Benimki memlekette olmuştu tabi o zamanlar çok az ünlü haberdardı. Bulent hanım için özel bir araçla gelip almışlardı.

Kurye geldiğinde henüz sünnet başlamamıştı doktora birseyler söylediler. 2 cm fazla kesersen sana açıktan 400 milyon çalışır dediler. (6 sıfırlı)

Iyice buzmustu benimkini deri artsın diye içeri doğru iyice bastirmıslardi.

Kanım dondu ya demin bir video gördüm.

Taksici adam birisini arabasına alıyor hava soğuk diye, şerefsiz it de sonunda şoförü 3 defa vuruyor koltuktan.

Küfür yeteneğimiz ile iftahar ediyorum gerçekten.

tfyguhı.jpeg

bende paranoyaya sebep olmakta - kim kötü hislere sahip - kim ne diyor algılayamıyorum.

Yeni Merkez Bankası Başkanı Fatih Karahan oldu

abi hakikaten gerizekalı oldu insanoğlu...

bunu burda olduğunu düşünsene 5inci saniyede 7 kişilik grup dalıp kapıp gitmişti :D

hayat enerjimden çalan bir reklam.
nedense karşıma çıktığındakanal değiştiriyorum ya da odadan falan çıkıyorum 1 2 dk

dünden beri takıldım eski oyunlara - iyi gidiyor.

bu zamanla pek farkta yok konu ve giydirmelerde

bir "Ciro" efekti bırakayım şuraya

"woooo" dediği an epik.

Geri
Üst Alt