Genel Sohbet

Renktasimizi biz tespit etmeden teslim olmaya ve günah çıkarmaya davet ediyorum.
IMG_20240429_085535.jpg

Ulkenin en buyuk platformunda konuşulan konuya bak

ben sana admin olamazsın demedim mi.adam olamazsın dedim

Infernix kullanıcısına yanıt

Ulkenin en buyuk platformunda konuşulan konuya bak

ben sana admin olamazsın demedim mi.adam olamazsın dedim

Infernix kullanıcısına yanıt
peki şimdi söyle bakalım...

Emre Zeytinli'nin kendi kendine soru sorup cevapladığı hesap mısın ?

Yoksa Hayri Cund musun ?

Bu arada ugur dogan’ı reelden tanırım ayda 1 görüşürüz

Reelde kedi gibi biri hiç ses çıkarmaz ama sanalda psikopata dönüyor

Cok degisik bi hastalığı var bence. Ben de senelerdir çözemedim. Reelde tanısanız iyi biri. Askere bile o bırakmıştı beni onca yolu geldi benim icin

Ama sanalda yanına bile yaklaşılmaz kafadan hasta. Foruma geri gelse maksimum 2 günde banlanır birine sataşır hemen

Cok degisik bi hastalığı var bence. Ben de senelerdir çözemedim. Reelde tanısanız iyi biri. Askere bile o bırakmıştı beni onca yolu geldi benim icin

Ama sanalda yanına bile yaklaşılmaz kafadan hasta. Foruma geri gelse maksimum 2 günde banlanır birine sataşır hemen

toksik tivitterımsı bir profil gibi duruyor sayın zeytin. Reelde troll hesaplar bile iyi insandır belki - sonucunda sana dokunmayan ortamlardaki agresiflik bana göre karakter defosu.

1714382684292.png

1714382643048.png

hırsını alayıp geri gelen fake hesaba yapılacak muamele

main-qimg-ca71a92068cb398fa74a06406a47c26b

Geri
Üst Alt