Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 14.713
- 15.374
- 2.323
Yok yaw acemi birliği Isparta ama iki defa gelmiş bulundum Konya'yaNerede yaptın dutlukır mı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yaw acemi birliği Isparta ama iki defa gelmiş bulundum Konya'yaNerede yaptın dutlukır mı
Maalesef!Doruk anladı en azından![]()
Gel bekliyorum gökhanım vaktin olursaYok yaw acemi birliği Isparta ama iki defa gelmiş bulundum Konya'ya![]()
Eyvallah sağolasın, vaktim olursa inşallah, bilet cart curt dert değil dostumGel bekliyorum gökhanım vaktin olursa
Bilet cart curt dert etme
Eyvallah üstatEyvallah sağolasın, vaktim olursa inşallah, bilet cart curt dert değil dostum
Konya’ya gel ağırlayım
Birader benle uğraşma istediğin zaman istediğin yerde istediğin kadar parayla gel.Agustos'da geliyorum, fakir mekanida olsa tesrif ederiz. Ama az ic yanimda, sinif farki malum.
Birader benle uğraşma istediğin zaman istediğin yerde istediğin kadar parayla gel.
Tamam aslanım yoluna bak yaparsın aslansınBalya ile doverim seni de neyse. Kalenderligim saolsun. Bu arada, taktim sana. Gozum ustunde.
2 saat sonra havalimanında olmam lazımBu saatte neden uyanıksınız arkadaşlar? Herkes sebebini yazsın.
Gunes batmak bilmiyoBu saatte neden uyanıksınız arkadaşlar? Herkes sebebini yazsın.
Erotik fitness salonu açılmış
Yarışalım mı dostumŞimdi uzaklardasın hayallerdesin rüyalardasın