- 26 Ocak 2021
- 34.986
- 33.624
- 2.183
Arda şovlarını unutmadık muzBen milli takım izlemiyorum sevmem
Benim milli takımım dinim Galatasaraydır
Onu da bu sene bıraktım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arda şovlarını unutmadık muzBen milli takım izlemiyorum sevmem
Benim milli takımım dinim Galatasaraydır
Onu da bu sene bıraktım
Arda böyle devam ederse türkiyeli en iyi futbolcu olarak tarihe geçecekArda şovlarını unutmadık muz
Ama evlisinadamlık
Düzeltelim168li bebek bezi aldım
Belim büküldü
6 ay geri götürür hocam , Allah yardımcın olsun168li bebek bezi aldım
Belim büküldü
Sağol abbey cümlemizin6 ay geri götürür hocam , Allah yardımcın olsun
Ne farkı varmış lan öğrenelim azcık lazım olacak@Onur Üründül 168 deyince boy olarak anladım ilk başta kanksBekar ve genç olduğum burdan belli oluyo
Geçen yaz mı ne yeğenime Aptamil 4 alıyodum ilk gittiğim eczanede yoktu Aptamil 5'ti sanırım o vardı bunu alayım fark eder mi diye sordum eczacı abla tabii ki fark eder hiç mi tecrüben yok kuzum demişti
![]()
Kuzum mu@Onur Üründül 168 deyince boy olarak anladım ilk başta kanksBekar ve genç olduğum burdan belli oluyo
Geçen yaz mı ne yeğenime Aptamil 4 alıyodum ilk gittiğim eczanede yoktu Aptamil 5'ti sanırım o vardı bunu alayım fark eder mi diye sordum eczacı abla tabii ki fark eder hiç mi tecrüben yok kuzum demişti
![]()
Utancımdan soramadım o zaman ben başka yerlere bakayım abla iyi günler deyip çıktımNe farkı varmış lan öğrenelim azcık lazım olacak![]()
Biraz cana yakın 1 ablaKuzum mu![]()
Şarkı yarismasında varmısın yineBiraz cana yakın 1 abla![]()
Varım ama bilmediğim 1 tarz yarışmaŞarkı yarismasında varmısın yine
Biri ben 0 iskandınav bilgisiyle geliyorumVarım ama bilmediğim 1 tarz yarışmaYarışma öncesi Küme düşmemesi için başvuruda bulunacak 4-5 kişi arıyom
![]()
Bende yeğenim bebekken fitil almaya gitmiştim, 15,16 yaşlarındaydm sanırım,iki kadın vardı, büyük mü küçük mü diye sormuştu gülerek, aklınca şaka yaptı , en az 20 cm olsun dedim , buz kestiler@Onur Üründül 168 deyince boy olarak anladım ilk başta kanksBekar ve genç olduğum burdan belli oluyo
![]()
Sana acur yolluycam memleketten@Onur Üründül Onur'umla şimdi Discord'ta görüntülü konuştukta İnstagram'dan ayakkabı almış.1 de 3 tane ayakkabıyı 800'e aldım kerizledim 3 kağıda getirdim enayileri Murat'ım diyodu kargoları açarkenKargosunu açtı hıyar çıktı kargodan yav
![]()
Biz ona Hıta diyok Onur'um gönder de turşusunu yapıp sana da yedireyim kendi malınmış gibiSana acur yolluycam memleketten
YERSİN