Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haklı Bafra pidesi Bafra içinde yerel pidecilerde bir de gülhanda yenilir.
Hatırladım şimdi adamın kırktaneayaği var hakanım bu seni patates ederHeaa yav trt de ki herif, asiri gicik, yüzü gel beni tokatla diyo
Ulan bi yumruklugu cani var herifinHatırladım şimdi adamın kırktaneayaği var hakanım bu seni patates eder![]()
Boksör oldugumu bilmiyon galiba knk, o herife bidaha repörtaj yaptirmam tam dayaklik yav
turkçesi zayıf. anlamını bilmiyor muhtemelen.Siz birbirinizi iyi tanımıyorsanız niye kanka diyorsunuz?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Ameikan konularına yeşil kart lazımBen niye trump konusuna yazamıyorum ya.
ne yazacaktın? burda soyle icinde kalmasın.Ben niye trump konusuna yazamıyorum ya.
8 tane Iska atış yapan herif kesin fenerlidir dicektimne yazacaktın? burda soyle icinde kalmasın.
Trump düşmanlarına yasakBen niye trump konusuna yazamıyorum ya.
Düşman değilim kiTrump düşmanlarına yasak
Siz birbirinizi iyi tanımıyorsanız niye kanka diyorsunuz?
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
O halde talep oluşturalım @Recep ÖzbekDüşman değilim ki
Hiç bir siyasi ekonomik konuya yazamıyorum yav biz bu forumun fasulyesi miyiz? @Recep ÖzbekO halde talep oluşturalım @Recep Özbek
Hani biz TM a rakip bir site yapicaktik eyy Gsc? Sezon başladığında çalışmalara başlayalım yoksa paralari tek başıma cukkalamak durumunda kalabilirim
önce foruma el atın. çöküp duruyor.Zeytinli ile yazılım güçlerimizi birlestiricez