Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sen gaylik hakkında bilgili bir abiye benziyorsun
Sabah 9da berber randevum var anasını satayım ya
Sac sakal kac liraSabah 9da berber randevum var anasını satayım ya
Hastane de göz muayenesi randevusu gibi o ne lan öyleSabah 9da berber randevum var anasını satayım ya
450 tl kankaSac sakal kac lira
Fiyatlar baya ucmus450 tl kanka
Ucuz yerler de var, babamın trabzonlu berberi 250 tl 23 senelik dükkan, muhtemelen tarağı bile 23 senelikFiyatlar baya ucmus
bende 11 aldım.Sabah 9da berber randevum var anasını satayım ya
İ.ne berber nasıl oluyor hiç tatmadım o duyguyubende 11 aldım.
*bne berberime gittim kavga ettik kesmem senin saçını dedi.
Neden kavga ettiniz labende 11 aldım.
*bne berberime gittim kavga ettik kesmem senin saçını dedi.
Bu arada kanka paranın para zamanında 2013 yılında bayram bal diye bi kuaför var ona gitmiştim, yavşak berber bana ne yaptı ne etti hipnoz etmişti heralde 450 tl kitlemiştiFiyatlar baya ucmus
eskiden değildi ama kavgadan sonra benim neznimde ibn* oldu.İ.ne berber nasıl oluyor hiç tatmadım o duyguyu
2-3 aydır başka berbere gidiyordum. sonra bu ay tekrar eskiye özlem durumu oldu.Neden kavga ettiniz la
Toplam 50 dakka bekletti, tsak gecti bas baya, sonra kesmiyorum dedi haeskiden değildi ama kavgadan sonra benim neznimde ibn* oldu.
2-3 aydır başka berbere gidiyordum. sonra bu ay tekrar eskiye özlem durumu oldu.
neden gelmiyordun dedi. bende fazla samimiyet olunca senin g-tün başın ayrı oynuyor gibisinden laf söyledim. yani sana ders vermek istedim dedim..
sonra peki abi falan dedi oturdum yarım saat bekledim hala gelmiyor kapıda arkadaşlarıyla sohbet etti.
geliyorum dedi gittim 20 dk daha bekledim. sonra patladım bende buna senin saçını kesmiyorum zorlamı dedi. çıldırdım saldıracaktım ama arkadaşları vardı diye ses etmeden arabaya atlayıp eve döndüm. ama arabada baya sövdüm..
ama vakit geçsin diye bekliyorum 20 ye yakın google hesabı ile kuaförüne 1 yıldız verip kötü yorumlar yazacağım
gerçekten mi ? 1 hafta geçsin öyle puanlayalım ben sana haber vereceğim.Toplam 50 dakka bekletti, tsak gecti bas baya, sonra kesmiyorum dedi ha
Ver dükkanin ismini 1 yildiz verecem
Yanliz ben en fazla 10-15 dakka bekleyip geliyon mu gelmiyon derdim sonra kalkip giderdim sen nasil dayandin?![]()
Tabii yav almanya ya gelip beni mi bulacakgerçekten mi ? 1 hafta geçsin öyle puanlayalım ben sana haber vereceğim.
çevresi çok geniş şüphelenmesin benden