Genel Sohbet

Hintli, afrikalı ve ortadoğulu görunce psikolojik olarak tokatlayabilirim iç güdüsü uyaniyor.

Screenshot_20241012_212608_Chess.jpg

Ben neden ağlayım senin yüzünden kaç kişi forumu bıraktım keramettine söyledim şimdi
Böyle ağla yazarak üstün olmuyorsun küçülüyorsun
Guzel olmus oyleyse.

Bir de simdi kendini hakli cikartmak icin yalan iftira da atma milletin arkasindan konusarak, etiketle de bari inanalim.

Asil su forumda surekli troll gibi takilanlar ve burada kutuplasmaya yonlendiren uyeler yuzunden insanlar buradan kaciyor, bunu da aklinizda bulundurun diyecemde o akil ne arar sizde.

Benim yuzunden forumdan kacan oluyorsa demek dogru yere parmak basiyoruz ki ondan kacacak yer ariyorlardir.

Asil su forumda surekli troll gibi takilanlar ve burada kutuplasmaya yonlendiren uyeler yuzunden insanlar buradan kaciyor, bunu da aklinizda bulundurun diyecemde o akil ne arar sizde.

Benim yuzunden forumdan kacan oluyorsa demek dogru yere parmak basiyoruz ki ondan kacacak yer ariyorlardir.
Reis trollük yaparken insanları hedef alıp, küçük düşüren tipleri ayırmakta fayda var. Ben sahsen kimseyi kirmamaya hep dikkat ederim.

Bu nee ? Senin gecenin 4 du forumda ne isin var aptal herif. Sabaha kadar uyumuyorsun senin pesinden kosmaktan yoruldum artik. Inat ediyorsun hayatini duzene sokmamak icin herseyi yapiyorsun. Alkolu keyifi icin icmediginde belli kendine gel ciddiyim seni ayagimin altina alacagim en sonunda.

Screenshot_20241015_142614_Samsung Internet.jpg

Geri
Üst Alt