Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 47.158
- 25.571
- 2.598
2000 01 sezonu forması bu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kader diye 1 şey var.Bugün ofiste en çok ben çalıştım ama bugün 1 müşteri bile denk gelmedi.Müdürler tabii ki satış yapanları tebrik ettiler.Ben de hava biraz güzel diye servisten biraz erken indim yürümek için.1 yol var ordan geçsem benim eski kız arkadaşlarımdan 1'iyle karşılaşma ihtimalim yüksek diye yolu biraz daha uzattım.Böyle dumanlı 1 ortam şarkılar çalıyor söyleniyor 60 kişi alan filan mangal yapıyolar.Ordan 1 adam delikanlı gel diyerek çağırdı.Neyse gittim sucuk mangalı yapıyolarmış.Biraz muhabbet ederken benim işi anlattım.Onlar da tam olarak fiyat araştırıyolarmış.Hem sucuk ekmeğimi yedim ayran içerek hem de satış yaptım.Muhabbet ederken indirim falan filan çekince 60klık satış kârı yaptım.Adamlar dedi ki eşinin tanıdıkları da varmış onlar da alır dediler.Senin muhabbetin güzelmiş sana yönlendirelim hesabı.Yarım saat şansa oturup 60k kazandım.Ne servisten erken inmesem ne de eski kız arkadaşımla karşılaşma ihtimalimin fazla olduğu yerden geçsem bu satışı yapamayacaktım belki de yav![]()
Muratım tebrik ederim ama ablamın peşini birak artik. Yolunu da uzatma be kardeşim bu kız sana gitmezzKader diye 1 şey var.Bugün ofiste en çok ben çalıştım ama bugün 1 müşteri bile denk gelmedi.Müdürler tabii ki satış yapanları tebrik ettiler.Ben de hava biraz güzel diye servisten biraz erken indim yürümek için.1 yol var ordan geçsem benim eski kız arkadaşlarımdan 1'iyle karşılaşma ihtimalim yüksek diye yolu biraz daha uzattım.Böyle dumanlı 1 ortam şarkılar çalıyor söyleniyor 60 kişi alan filan mangal yapıyolar.Ordan 1 adam delikanlı gel diyerek çağırdı.Neyse gittim sucuk mangalı yapıyolarmış.Biraz muhabbet ederken benim işi anlattım.Onlar da tam olarak fiyat araştırıyolarmış.Hem sucuk ekmeğimi yedim ayran içerek hem de satış yaptım.Muhabbet ederken indirim falan filan çekince 60klık satış kârı yaptım.Adamlar dedi ki eşinin tanıdıkları da varmış onlar da alır dediler.Senin muhabbetin güzelmiş sana yönlendirelim hesabı.Yarım saat şansa oturup 60k kazandım.Ne servisten erken inmesem ne de eski kız arkadaşımla karşılaşma ihtimalimin fazla olduğu yerden geçsem bu satışı yapamayacaktım belki de yav![]()
Bravo kanks yavKader diye 1 şey var.Bugün ofiste en çok ben çalıştım ama bugün 1 müşteri bile denk gelmedi.Müdürler tabii ki satış yapanları tebrik ettiler.Ben de hava biraz güzel diye servisten biraz erken indim yürümek için.1 yol var ordan geçsem benim eski kız arkadaşlarımdan 1'iyle karşılaşma ihtimalim yüksek diye yolu biraz daha uzattım.Böyle dumanlı 1 ortam şarkılar çalıyor söyleniyor 60 kişi alan filan mangal yapıyolar.Ordan 1 adam delikanlı gel diyerek çağırdı.Neyse gittim sucuk mangalı yapıyolarmış.Biraz muhabbet ederken benim işi anlattım.Onlar da tam olarak fiyat araştırıyolarmış.Hem sucuk ekmeğimi yedim ayran içerek hem de satış yaptım.Muhabbet ederken indirim falan filan çekince 60klık satış kârı yaptım.Adamlar dedi ki eşinin tanıdıkları da varmış onlar da alır dediler.Senin muhabbetin güzelmiş sana yönlendirelim hesabı.Yarım saat şansa oturup 60k kazandım.Ne servisten erken inmesem ne de eski kız arkadaşımla karşılaşma ihtimalimin fazla olduğu yerden geçsem bu satışı yapamayacaktım belki de yav![]()
Senin benMuratım tebrik ederim ama ablamın peşini birak artik. Yolunu da uzatma be kardeşim bu kız sana gitmezz
Benim muhabbetim hic iyi değil ya. Nasıl yapıyorsunuz bunu?Kader diye 1 şey var.Bugün ofiste en çok ben çalıştım ama bugün 1 müşteri bile denk gelmedi.Müdürler tabii ki satış yapanları tebrik ettiler.Ben de hava biraz güzel diye servisten biraz erken indim yürümek için.1 yol var ordan geçsem benim eski kız arkadaşlarımdan 1'iyle karşılaşma ihtimalim yüksek diye yolu biraz daha uzattım.Böyle dumanlı 1 ortam şarkılar çalıyor söyleniyor 60 kişi alan filan mangal yapıyolar.Ordan 1 adam delikanlı gel diyerek çağırdı.Neyse gittim sucuk mangalı yapıyolarmış.Biraz muhabbet ederken benim işi anlattım.Onlar da tam olarak fiyat araştırıyolarmış.Hem sucuk ekmeğimi yedim ayran içerek hem de satış yaptım.Muhabbet ederken indirim falan filan çekince 60klık satış kârı yaptım.Adamlar dedi ki eşinin tanıdıkları da varmış onlar da alır dediler.Senin muhabbetin güzelmiş sana yönlendirelim hesabı.Yarım saat şansa oturup 60k kazandım.Ne servisten erken inmesem ne de eski kız arkadaşımla karşılaşma ihtimalimin fazla olduğu yerden geçsem bu satışı yapamayacaktım belki de yav![]()
Teşekkür ederim NaCl-
Bravo kanks yav![]()
Kader diye 1 şey yok mu sence![]()
Biraz da alışkanlık.Ben dolmuş durağında hiç tanımadığım 1'iyle de sohbet ederim.Ne utanırım ne çekinirim. O da insan ben de insanım.Böyle konuşa konuşa muhabbet ediyosun nerdeyse her tarz insanlaBenim muhabbetim hic iyi değil ya. Nasıl yapıyorsunuz bunu?![]()
Bu ne mkKader diye 1 şey var.Bugün ofiste en çok ben çalıştım ama bugün 1 müşteri bile denk gelmedi.Müdürler tabii ki satış yapanları tebrik ettiler.Ben de hava biraz güzel diye servisten biraz erken indim yürümek için.1 yol var ordan geçsem benim eski kız arkadaşlarımdan 1'iyle karşılaşma ihtimalim yüksek diye yolu biraz daha uzattım.Böyle dumanlı 1 ortam şarkılar çalıyor söyleniyor 60 kişi alan filan mangal yapıyolar.Ordan 1 adam delikanlı gel diyerek çağırdı.Neyse gittim sucuk mangalı yapıyolarmış.Biraz muhabbet ederken benim işi anlattım.Onlar da tam olarak fiyat araştırıyolarmış.Hem sucuk ekmeğimi yedim ayran içerek hem de satış yaptım.Muhabbet ederken indirim falan filan çekince 60klık satış kârı yaptım.Adamlar dedi ki eşinin tanıdıkları da varmış onlar da alır dediler.Senin muhabbetin güzelmiş sana yönlendirelim hesabı.Yarım saat şansa oturup 60k kazandım.Ne servisten erken inmesem ne de eski kız arkadaşımla karşılaşma ihtimalimin fazla olduğu yerden geçsem bu satışı yapamayacaktım belki de yav![]()
Derya Uluğ'un dediği gibi inan kader diye 1 şey var reis yavBu ne mk
İnsanların ekmekleriyle oynamayınbugün sahil kenarında mangal yapıyorduk böyle dumanlar falan. baktık bir arkadaş geçiyor, sevimli de kerata, sucuk ekmek yaptık ayran verdik. bir şey lazımdı 60k'lık satın aldık. ama çocuk sürekli okan buruk'u kötülüyordu o yüzden yarın satışı iptal edeceğiz.
tamamdır.İnsanların ekmekleriyle oynamayın