Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.431
- 20.809
- 2.233
Kennedy ne vurulmuş öyle yaw. Kafası parçalanmış
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belgesel mi ? Link alalımKennedy ne vurulmuş öyle yaw. Kafası parçalanmış
Bugun noumalı herif beni tek yakalayıp dövmeye kalkti. Bir daha tek gezmemm.Gecenin bu saatinde halı saha grubundan çoğunluğu kararı ile atildigimi ögrendim. Grubun en iyi futbol oynayanı olan birini neden istemezler aklim almiyor.
15 saniyelik viBelgesel mi ? Link alalım
Arthur_1871 twitter hesabıBelgesel mi ? Link alalım
Yok, peki bu sen misin ?
Arkadaşlar bilekte ufak bir kırığım var ve bu amerikan (sentetik) alçıya alındı ve 20 gün oldu. Kontrole gittim kaynamış ama prosedürden 15 gün daha dursun diyorlar ben de tatile gideceğim mecbur haftaya kendim çıkaracağım ama bunu nasıl çıkaracağım fikrim yok. Deneyimi olan oldu mu?
3 admin
Açıkça yazmışım sn adminHayırdır ne oluyor
Driger varken Dranzer diyen de ne bileyim. Yusuf Güney'e ulaşın, yardımcı olur.Beyler nöbetinizi bölüyorum kusura bakmayın ama durum ciddi.
Biraz önce peder aradı apar topar gel abin yine krize girdi dedi.
Ben evlenip yuva kurdum ama abi biraz sikintili bir tip zihinsel olarak engelli değil ama senelerce psikologa girmis problemli biri.
Eve gittim yatağında uyku halinde bağiriyor. Rüya boyutuda değil, gercekten yasiyor ve ikna edilmedigi surece de susmuyor. Abim 195 boyunda 120 kilo biri o yuzden minyon babamin ve annemin basa çikmasi mumkun değil. Eve gittim odaya gitmemle abim dislerini kitlemis tirnaklarini yataga gecirerek sayikliyor.
Duranzaa dranzzaa gitmeee diye bagiriyor.
GIt tokat at , su dök öyle birsey degil arkadaslar
Actim telefondan baktim neymis duranza diye. kaiye ait bir beybladeymis
babama dedim ki simdi bir tiyatro kuracaz. Sen simdi duranzan geldi al burda deyip beni ver.
Abim duranzaamm deyip bana sarildi, beni asla birakma olur mu dedi. Bende duranza nasil konusur bilmedigim icin cilveli bir tonta hi hiii yapinca abim uyandi.