- 10 Nisan 2013
- 55.235
- 35.613
- 3.413
Geçmiş olsun arkadaşlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ilginç yanı aramızda koskoca marmara denizi var ama bizi hiç korumuyor. bir tık şiddeti apsorbe etmesi lazım ama etmiyorBalıkesirde de amma deprem oldu yav
Geçmişler olsun
Doruk 9gag'de gördüm bunu yeme bizibiraz önce şirket adresime gelen maile bakın.. resmen faka basmama ramak kalıyorrdu
Ekli dosyayı görüntüle 306372
Deprem ağı uygulamasinda 16saniyeyi gördüm. Kalktım arkadaslara haber vermek için 5 sn falan kala bina salladı sonrası urkutucuydu. Avize sallandı derken bina gitti geldi milletin cikardigi sesler betondan gelen ses acayip can sıkıcı
Allah beterinden korusun
Kral denizin altında da fay var rüzgar değil ki bu absorbe etsinilginç yanı aramızda koskoca marmara denizi var ama bizi hiç korumuyor. bir tık şiddeti apsorbe etmesi lazım ama etmiyor
Yoldaki virajları geçerken de olmuyor muKral denizin altında da fay var rüzgar değil ki bu absorbe etsin
Dümdüz geliyor üstad son sürat viraj falan dinlemez.Yoldaki virajları geçerken de olmuyor mu![]()
Sağ salim görev sürem dolsun ilk gün tayin isteyecegim kısmet olursa sıktı artık
Allah korusun dilerim küçük olur ve kimsenin en ufak zarar görmezDümdüz geliyor üstad son sürat viraj falan dinlemez.
Şakası bir yana Allah kimseye yaşatmasın ben şahsen mal gibi kalıyorum deprem anında büyük İstanbul depremini görürsem evdeysem kesin çaput olurum donakalmaktan