@Arda Deniz

813ed439842733ae8a47673106703e49.jpg

2015 yılında gizli ajanlık eğitimine başlamıştım. o dönem mit'e bile başvurmuştum ama 2016 da patlayan 15 temmuz olayı ve dayımın fetöcü çıkması sebebiyle alımım iptal edilmişti.

bu yeteneğimi kullanamadığımı farkettim. 10 like karşılığında istediğiniz üyeyi 1 gün boyunca takip edebilir gelip burada anlatabilirim. bu yeteneğimin daha fazla körelmeden bana fayda sağlamasını istiyorum. çok değil 10 like..

watching-creep.gif

Siz takip etmemi ve merak ettiğiniz üyeyi bildirin ben tüm gün napıyor , saat saat size rapor sunayım.
(fiyat üyenin rütbesi ve kıdemine göre değişiklik gösterebilir )

@Nedim Sertel

Turkiye'de beni taniyan herkes Doğan diye hitap eder. Ailem, dostlarim falan. Amerika'da sadece esim, yakin akraba ve dostlar Doğan diye cagirir. Sadece resmiyette veya tanimayanlar Arif der. Ben de bozmam. Uzun sure once calistigim bir yerde kizin teki adin cok uzun ve soyeleyemiyorum deyip AK (ey key) diye hitap etmeye basladi. O gun bugundur calistigim her yerde adim Arif ama siz bana AK diyebilirsiniz diyorum. Arada asshole, butthole, dick, dickhead gibi diger isimlerle de muhattap olma durumunda kaliyorum.

@Nedim Sertel

Turkiye'de beni taniyan herkes Doğan diye hitap eder. Ailem, dostlarim falan. Amerika'da sadece esim, yakin akraba ve dostlar Doğan diye cagirir. Sadece resmiyette veya tanimayanlar Arif der. Ben de bozmam. Uzun sure once calistigim bir yerde kizin teki adin cok uzun ve soyeleyemiyorum deyip AK (ey key) diye hitap etmeye basladi. O gun bugundur calistigim her yerde adim Arif ama siz bana AK diyebilirsiniz diyorum. Arada asshole, butthole, dick, dickhead gibi diger isimlerle de muhattap olma durumunda kaliyorum.

Biz nasıl hitap edelim abi seçenek çok gibi :asd:

Akıl aracılığı ile kavrayıp tinsel olarak onayladığın nesne, kavram; soyut somut bir varlığın tesiri.

Bazen yalın şekilde aklın bilmesi yetersiz,
Bazen de yalın şekilde ruhun hissetmesi eksik kalır.
Her ikisiyle uyum olduğu vakit hakikaten anladım diyebilir insan, naçizane

Akıl aracılığı ile kavrayıp tinsel olarak onayladığın nesne, kavram; soyut somut bir varlığın tesiri.

Bazen yalın şekilde aklın bilmesi yetersiz,
Bazen de yalın şekilde ruhun hissetmesi eksik kalır.
Her ikisiyle uyum olduğu vakit hakikaten anladım diyebilir insan, naçizane
1000038794.webp
:asd:

Geri
Üst Alt