Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.863
- 20.482
- 2.663
Geçmiş olsun, Finlandiyaya gidecem ay sonu tırsıyorum1 haftadir karlar icindeyiz simdide kar firtinasi cikti
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun, Finlandiyaya gidecem ay sonu tırsıyorum1 haftadir karlar icindeyiz simdide kar firtinasi cikti
Bizim burda da kaç gündür kar var. Alışık olduğumuz bir şey değil herkes şaşkın1 haftadir karlar icindeyiz simdide kar firtinasi cikti
Her şeyi böyle siyasete mi bağlarsın? Kutucu ile siyasetin ne alakası var mesela?Bu iktidar yanlısı zat bu kulüpten kovulmadıkça hiç bir cacık olmaz bizden. Kulübün maddi olarak en güçlü olduğu dönemde hala yedek kulübesinde kutucu kaan ayhan falan var adam gibi bir orta saha hala alamadılar bunlar kafayı yemiş
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Her şeyi böyle siyasete mi bağlarsın? Kutucu ile siyasetin ne alakası var mesela?
Hocanın isteyip aldırdığı Kutucu ile alakası nedir bu dediklerinin? Yerli statüsünde kimi alırdı başkası olsa? Saçmaladın, uzatmamanı öneririm. Ben de mevcut yönetimden hiç memnun olmayanlardanım ama el insaf 'birader'...Çok alakası var birader yanak sıktırmasan floryayı iktidar yanlısı şirkete peşkeş çektirmesen kısacası tasman olmasa bugün sana yapılan haksızlıklara ses çıkarırdın. Geçen seneden beri içimizden geçtiler ne ses çıkaran var ne karşılık veren var. Ses çıkaran adamıda içeri paketlediler hadi siyasetin ne alakası var desene şimdide
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Erasmustan dönen manitayı incelerken
@Cafer Güney @Furkan Kaya @Kuzey Aslan @Gökhan Aytepe @Vasfi Vural @Naci Liboş @Doruk Ata TANRIVERDİ @Mahmut Aslan
Yasa içi miben yasa içi oynuyorum ve kaybediyorum dostum
yasal siteler işte onlara veriyoruz parayı haram zıkkım olsunYasa içi mi
Harama para verip haram etmekyasal siteler işte onlara veriyoruz parayı haram zıkkım olsun

Kazanınca camiiye veriyordur belki
Daha günah?Kazanınca camiiye veriyordur belki