Sevgililer cimende devriliyor kafeler tıklım tıklım çiçek böcek herkes bıcır bicir ben ise gar çıkışında umutu bekliyorum. Böyle hayatin a

Kerimcanın aktif olduğunu biliyordum ama bu olaydan yeni haberim oldu

Lgbt sosyetesinin piri Onur Bey konuya açıklık getirecektir

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Arkadaşlar merhaba,

Aranızda meksikaya hiç giden var mı? Vize işlemleri hakkında nasıl bir yol izliyorlar bilgisi olanlardan bilgi almak isterim. Yunanistandaki bir call center şirketinde mülakata girdim. İspanyolca Call center olarak mülakat aşamasını tamamladım online olarak, telefonla arandım orada da konuştuk onu da geçtim. bir ay kadar sonra relocation için aradılar. Nasıl taşınacağımı anlatmaya başlamadan önce, İspanyolca departmanı için Avrupa birliği pasaportu şartının olduğunu, sadece TC pasaportu varsa o zaman kabul edilmeyeceğimi söylediler. Dilersem Türkçe departmanı için beni yönlendireceklerini söylediler. Kabul ettim.

Şirket içerisinde bir arkadaşın yönlendirmesi ile başvuru yaptık. Ben ing. gireyim dedim ama o türkçe-ing için çok talep olduğunu ispanyolca ve italyanca gibi dillerde girmemi tavsiye etti. Onun da haberi yokmuş bu pasaport işinden. Relocation sadece ing. ve Türkçe için var bildiğimiz kadarıyla. İtalyancam ve Portekizcem call-center olmaya yetecek kadar yetkinlikte olmadığı için. isp. için karar kılmıştık.

Türkçe departmanı için mülakatı tamamladım. Bu işten haber bekliyorum 3 aya kadar sürebilir. Bu süre içerisinde çeşitli kaçış planlarım var. Kimileri asya destinasyonunda kimileri Amerika kıtasında. İlk etapta meksikaya geçip 2 yıl orada çalışıp daha sonra mümkünse kapağı abd atmak isterim. Mümkünse de kanada. Bu yüzden meksika vizesi kilit bir rol oynayacak.

Bir oy piroya bir oy altı oka bastık geçtik.

Katılım bayağı yoğun hele 18-19 yaşındaki bebeler acayip katılım gösteriyor😍😍

Kaftancıoğlu: İstanbul’da bir sandık kurulu başkanı seçmene verdiği pusulaya kendisi oy kullanmaya kalktığı için sandık kurulu başkanlığı iptal edildi.

Geri
Üst Alt