Askıda ekmek uygulamasından etkilenip, askıda bilmem ne uygulamasını foruma kazandıran koca yurekli doruk kardesimizi tebrik ediyorum. İyilik yapıldıkça cogalir
@Batıkan Kanarya kardeşimiz denedi ama zıbın halkası tutmadı. O kadar küçük p takımı varki ürün işlevini kaybetti.

p takımı
p TAKImı
P TAKIMI
(Alper admin) editlemeli miyim, editlememeliyim?
Understand John Cena GIF

Beyler ya sizde de nostaljik temalı şeyler böyle duygudan duyguya sürüklüyor mu?

Eski müzikler... Eski fotoğraflar... Ne bileyim geçen gün Parlement Pazar Gecesi Sineması jeneriği çıktı karşıma, bi izledim yemin ederim daldım kaldım olduğum yerde yarım saat.
Öyle olmadığını biliyorum ama hani sanki dünyanın en güzel zamanlarını çocukken yaşadım ve bir nevi hem güzeldi hem de çocukluğuma denk geldiği için yazık oldu sanki bazı şeylere
Mesela şu yaşımda 90'ların sonunda olsaydım sanki her şey çok daha iyi olurdu gibi
Asla o kadar pür bi mutluluk olmayacak
Veya ne bileyim o dönemde yaşayanlar bu ülkenin en güzel günlerini yaşadılar ve asla bi daha öyle olmayacak

Valla daşdaş geçene daşdaşlarımı fırlatırım.

Beyler ya sizde de nostaljik temalı şeyler böyle duygudan duyguya sürüklüyor mu?

Eski müzikler... Eski fotoğraflar... Ne bileyim geçen gün Parlement Pazar Gecesi Sineması jeneriği çıktı karşıma, bi izledim yemin ederim daldım kaldım olduğum yerde yarım saat.
Öyle olmadığını biliyorum ama hani sanki dünyanın en güzel zamanlarını çocukken yaşadım ve bir nevi hem güzeldi hem de çocukluğuma denk geldiği için yazık oldu sanki bazı şeylere
Mesela şu yaşımda 90'ların sonunda olsaydım sanki her şey çok daha iyi olurdu gibi
Asla o kadar pür bi mutluluk olmayacak
Veya ne bileyim o dönemde yaşayanlar bu ülkenin en güzel günlerini yaşadılar ve asla bi daha öyle olmayacak

Valla daşdaş geçene daşdaşlarımı fırlatırım.

%100 katilmaktayim

hepimiz sapığız ama filmlerinde kıyafetli sahne olmayan karılara az çıplaklık için para kazandırmak dünya tarihinin en büyük enayiliği olabilir

Geri
Üst Alt