Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.060
- 3.683
Afra'yı severiz..Bugun Yali Capkini var onu sakin kacirma
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Afra'yı severiz..Bugun Yali Capkini var onu sakin kacirma
derlerse desinler la , ye gitsin@Mehmet Mehmetoglu canım kebap çekiyor zaman geçsin diye bekliyorum 11den beri. Bu saatte kebap mi yenir .k dememeleri için![]()
İniyorum foto atarım. Yemek başlığını bulamadım.kderlerse desinler la , ye gitsin
ben olsam valla yerdim
diyarbakirda bi abim var sabah 5de ciger yemek icin saat kuruyoruz diyor
İniyorum foto atarım. Yemek başlığını bulamadım.k
Bu saatte kebapmı yenir@Mehmet Mehmetoglu canım kebap çekiyor zaman geçsin diye bekliyorum 11den beri. Bu saatte kebap mi yenir .k dememeleri için![]()
Senin benBu saatte kebapmı yenir
sana neBu saatte kebapmı yenir
?İnce siyah muz çorap giyen tatlı kız. Birazdan kebap yiyeceğim neden önümden geciyorsun ve neden bu kadar güzel kokuyorsun![]()
zirt pirt asik olmayi birakİnce siyah muz çorap giyen tatlı kız. Birazdan kebap yiyeceğim neden önümden geciyorsun ve neden bu kadar güzel kokuyorsun![]()
Muz çorap nedir renktaşımİnce siyah muz çorap giyen tatlı kız. Birazdan kebap yiyeceğim neden önümden geciyorsun ve neden bu kadar güzel kokuyorsun![]()
külotlu çorapMuz çorap nedir renktaşım
Kedimi gece yattığım odaya almıyordum gece çünkü uyku kalitemi bozuyordu.
Gece aniden kapı açıldı, manyak kedi kapı açmayı öğrenmiş
İşte şimdi sıçtık
Sabah da açtı denedim
Gizli kamera kurdum şerefsize
Yükleniyor bildiğin manyak
Kolpacı Naci abone yok diyor.Kanala abone oldum daha fazla içerik görmek isteriz.