Nedim V. Duran
10 Numara!
- 2 Haziran 2024
- 16.037
- 15.200
- 1.548
denize değilde başka bişeylere atlayacağız galiba dostum
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
denize değilde başka bişeylere atlayacağız galiba dostum
Zaten sırf yüzme değil, atladıktan sonra denizde güreşeceğiz.
Adam hala benımle güreşme peşinde sotumdenize değilde başka bişeylere atlayacağız galiba dostum
Hatunlar yüzmek isteyip denize atladıktan sonra, sen atlamazsan bilmem artık. O zaman hakkında şüphe duyarım.Adam hala benımle güreşme peşinde sotum
teknede tam olarak 10 adet hatun olacak
Murat üstad seni gördüğü yerde şu şekil boğazına yapışacak gibi ben olsam kaçarımAdam hala benımle güreşme peşinde sotum
teknede tam olarak 10 adet hatun olacak
Kendisi beni cok severMurat üstad seni gördüğü yerde şu şekil boğazına yapışacak gibi ben olsam kaçarım
![]()
O değil üstat ya. Herif her şeyi orada X'de gördüğü gibi olacak sanıyor. Bak ezberi nasıl bozuldu. Bir de denize donla falan girmeye kalkarsa hiç şaşırmam.Murat üstad seni gördüğü yerde şu şekil boğazına yapışacak gibi ben olsam kaçarım
![]()
sosyal medya ile hayatın gerçekleri çok farklı üstad yaşayarak öğrenmek lazımO değil üstat ya. Herif her şeyi orada X'de gördüğü gibi olacak sanıyor. Bak ezberi nasıl bozuldu. Bir de denize donla falan girmeye kalkarsa hiç şaşırmam.
deniz zorlu murat onder doruk ve ben gelecegiz seninle 5 oldu dostumsosyal medya ile hayatın gerçekleri çok farklı üstad yaşayarak öğrenmek lazım
büyük konuşma @Danyal Artemis ile @Faysal Duvardelen bodrumun nabzını tutuyorFaysal'dan sabun olsa köpürmez.
En son sosyal medya da baskın yeyip arazi olduğu bilgileri mevcut.büyük konuşma @Danyal Artemis ile @Faysal Duvardelen bodrumun nabzını tutuyor
Ben danyalla pompaya kaçarbüyük konuşma @Danyal Artemis ile @Faysal Duvardelen bodrumun nabzını tutuyor
Sarılı mı sensin
ben tekneyı suruyorumSarılı mı sensin
Eski forum yöneticimiz murhanın dügününe kacıyorum dostum ben burda takılHerkes bir yere kaçıyor. Recep burada sap sap kafa açmaya devam ediyor.