Ne vizyonsuzluğumu gördün Memoli yav :D Survivor hep ratinglerde 1. sırada oluyo genelde.Bu sene kadro kötü olmasına rağmen hep 1 veya 2. sıradaydı ratinglerde :D
Vasat futbolcu seviciligine son ver , Emre vardi senin gibi Emre Akbaba hayranı onu kurtaramadim bari seni kurtarayim

Network marketingle ilgili bilgisi olan bi üyemiz var mıdır

3000 olanı diyorum

Ödeyen çoğu firma 1000 euro ödedikten sonra kalanı parça parça ödüyor duyduğum kadarıyla

Bazıları hiç ödemiyor
Bizimkiler de parça parça ödüyor, biraz karışık yav. 2024 Mart'a mı Nisan'a kadar mı ne yaymışlar galiba, bir de her ay da aynı meblağ değil abuk zubuk rakamlar oluyor.

Ama bizde de sözde 3000 olacakmış tamamlanınca. Başka arkadaşlarımdan hiç almayan da var epey. Tamamen çalıştığın yere bağlı.

2-3 ay içerisinde ihale süresi sona eriyor işsiz kalma ihtimalim var veya istemediğim koşullarda çalışma ihtimalim.

hollanda vatandaşı amcaoğullarım var bende gurbetçi olabilirim :D

Cslistigim sirket Amerika'da endustriyel boru fabrike edip dosuyor. Yeni ihale islerinde bize yardimci olacak makine veya endustri muhendisi ariyoruz. Sponsor olmayiz ama burada yasal calisma izni olanlar varsa konusabiliriz.

Şu Izmirdeki kaza çok boktan. 18 yasinda bir çocuk makas atmak için 5 kişinin hayatını yok etti. Artik bunun gibi veledizinalarla dolmamalı bu ülke bir şeyler değişmeli. Ben bıktım bu 18ine geldi diye adam olduğunu zanneden şımarık pisliklerden.

DSC00044.jpg

bu adam hk ne dusunuyorsun @Barış Savaş

mesajlar neden siliniyor?
çok enteresan şeyler oluyor forumda

Geri
Üst Alt