- 1 Mayıs 2018
- 57.187
- 47.979
- 3.873
Punsal acilen eski avatarina donmesi lazim, ve alkol baslgina doldurmasi lazim.
Biz eski punsala ozledik gsc olarak
Biz eski punsala ozledik gsc olarak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ünsal hakkında ağza alınmayacak iddialar varBana da verdin açık adresi. 3 gün bekledim gelen giden yoktu. Hava civasın.
Tam şunun önünde 3 gün bekledim:
Ekli dosyayı görüntüle 193995
ajan sokuyorlar aramıza sen de uyu!yeni karakter açılmış
Çopur Ümit
Agzina alan cesaretli olacak mi görecegizÜnsal hakkında ağza alınmayacak iddialar var
ünsal ağzına alır mı diyorsun?Agzina alan cesaretli olacak mi görecegiz
@Ahmet Ulukırlı Yazı şekli nasıldı o sana hakaret edenin?Belki oradan bulabiliriz.Aslında böylelerini direk dava edeceksin.Davayı açtın mı bak bakim 1 daha başkasına yazabiliyo mu küfür edebiliyo mu![]()
Arkadaşlar bu onur denen şahsa Twitter’da İstanbul’a geliyorum yazdım tarih verdim sonra İstanbul’a gittim yazdımBana da verdin açık adresi. 3 gün bekledim gelen giden yoktu. Hava civasın.
Tam şunun önünde 3 gün bekledim:
Ekli dosyayı görüntüle 193995
bence seninle görüşmek istememiş yüzyüze.Arkadaşlar bu onur denen şahsa Twitter’da İstanbul’a geliyorum yazdım tarih verdim sonra İstanbul’a gittim yazdım
Heriften 4 gün boyunca mesaj gelmedi
1 hafta geçti yazdı ev taşıyorum
![]()
Bu hakareti eden benim arkadaşım da olsa yüzsüzmüş.Madem hakaret ediyon fake 1 İnstagram hesapla etme.Dediğin gibi takmaya değmez böylelerini..Küfür etmedi, çok da önemsemedim zaten.
Delikanlı olan istemiyorum der Emrah kardeşbence seninle görüşmek istememiş yüzyüze.
Seni ihmal ettiğim için özür dilerimArkadaşlar bu onur denen şahsa Twitter’da İstanbul’a geliyorum yazdım tarih verdim sonra İstanbul’a gittim yazdım
Heriften 4 gün boyunca mesaj gelmedi
1 hafta geçti yazdı ev taşıyorum
![]()
yüzüne söyleyip kırmak istememiş olabilirDelikanlı olan istemiyorum der Emrah kardeş
Geldiğinde müsait olursam görüşürüz demez
kıvırma lan sende. bi sabit dur, zaten gerginim bugün.Asla ve kata
Niye kıracak ki çocuk muyuz yavyüzüne söyleyip kırmak istememiş olabilir
istanbula beklerimkıvırma lan sende. bi sabit dur, zaten gerginim bugün.
İnstagram konusu açılmışken geçen bana instada hakaret eden delikanlı arkadaş kim olduğunu söyleyemedi.