Genel Sohbet

Eski sevgililerimden 1'inin evlenip çocukları olduğunu burda yazmıştım.1 eğlencede bakışmıştık.O an fazla dikkat çekmemek için bakmadım kafaya takmadım ama 1-2 saat aklımda kalmıştı sonradan geçti gitti.Herkes 1 kişiye takılıp kalmak zorunda değil tabii ki evlenecekler çocukları olacak sen de 1 başkasıyla evlenip çocukların olacak.Sadece gördüğünde az biraz kafana takacaksın sonra da geçecek hepsi bu kadar basit..
Benimki sevgililik değil muratım
Kara sevda
Geçen 11 yıl..

Geçmiş olsun bro. Hayatta her şey de olduğu gibi buna da alışıyorsun zamanla. Üzücü olsa da gerçek bu eninde sonunda herşeye alisiyoruz. Bir gün bende yaşayacağım bunu. Acısi büyük olacak bazen rüyalarıma giriyor gün boyu bok gibi dolaşıyorum ama yapacak bir şey yok
Alışmak sevmekten daha zor geliyor samim

Eski sevgililerimden 1'inin evlenip çocukları olduğunu burda yazmıştım.1 eğlencede bakışmıştık.O an fazla dikkat çekmemek için bakmadım kafaya takmadım ama 1-2 saat aklımda kalmıştı sonradan geçti gitti.Herkes 1 kişiye takılıp kalmak zorunda değil tabii ki evlenecekler çocukları olacak sen de 1 başkasıyla evlenip çocukların olacak.Sadece gördüğünde az biraz kafana takacaksın sonra da geçecek hepsi bu kadar basit..
Benim de köpek gibi aşık olduğum kız evlendi. Yolda eşiyle birlikte gördüm. Bana baktı böyle bir otuz saniye sonra kafasını eğdi gitti. Hiçbirsey hissetmedim o an çünkü ondan sonra başkasına aşık olup 5-6 yıllık bir ilişki yaşamıştım. Işin tuhaf tarafı bu iki kız sıra arkadasiydi. Hayat garip

burda goygoy cevirip fb baslıklarının üste cıkmasını engelleyen 4 uye var

devam edın bu geceki rezilligi örtemezsiniz

@Feramuz Kayalar özellikle sen

Geri
Üst Alt