- 17 Aralık 2008
- 33.426
- 25.952
- 3.013
shootİkinci el bilgisayar piyasası hakkında bilgisi olan renktaşım var mıdır?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
shootİkinci el bilgisayar piyasası hakkında bilgisi olan renktaşım var mıdır?
Emir reyiz senden bir fikir almak istiyorum. Daha doğrusu elimde ikinci el olarak satmak istediğim kasalı monitörlü klavyeli mouselu bir bilgisayar var. Geçenlerde yeni kasa topladım yeni klavye mouse seti aldım. Bunları elden çıkarmak istiyorum;

reis bunu 3000 tl civarı fiyatlandırırsan alıcı bulabilirsin sanıyorum, daha fazlasına zor satılırEmir reyiz senden bir fikir almak istiyorum. Daha doğrusu elimde ikinci el olarak satmak istediğim kasalı monitörlü klavyeli mouselu bir bilgisayar var. Geçenlerde yeni kasa topladım yeni klavye mouse seti aldım. Bunları elden çıkarmak istiyorum;
Ekli dosyayı görüntüle 196889
Ekli dosyayı görüntüle 196890
Bunlar için letgo veya sahibinden.com üzerinden komple bilgisayar diye ilan çıkmayı düşünüyorum. Sence böyle bir sistemin ikinci el ederi tahminen ne kadardır?
Bu arada kasa 7 yıllık. Sadece ekran kartını yeniledim. Monitör 10 yıllık. Klavye mouse seti ise Logitech MK520 ve o da 2-3 yıllık.
Yok zaten çok büyük bir mebla beklemiyorum sonuçta günümüze göre eski bir bilgisayar. 4-5 yıl öncesine kadar ki oyunları oynatır da güncel oyunları zaten oynatmaz. Hatta ben 2000 TL eder mi acaba diyordum sen 3000 TL dedin. 3000 TL'ye ilanı çıkar 2500 TL civarına satarım o halde.reis bunu 3000 tl civarı fiyatlandırırsan alıcı bulabilirsin sanıyorum, daha fazlasına zor satılır

ilanda 3000 yazınca zaten 1500- 2000 diye teklif alırsın heis. 2000 yazsan 3 paket sigara olur mu diye mesaj atarlarYok zaten çok büyük bir mebla beklemiyorum sonuçta günümüze göre eski bir bilgisayar. 4-5 yıl öncesine kadar ki oyunları oynatır da güncel oyunları zaten oynatmaz. Hatta ben 2000 TL eder mi acaba diyordum sen 3000 TL dedin. 3000 TL'ye ilanı çıkar 2500 TL civarına satarım o halde.
İlgin alakan için teşekkür ediyorum Emir reyiz![]()

Ahahahahahahahilanda 3000 yazınca zaten 1500- 2000 diye teklif alırsın heis. 2000 yazsan 3 paket sigara olur mu diye mesaj atarlar![]()

Tecrübelerinden her daim faydalanmak istiyorum üstat.ilanda 3000 yazınca zaten 1500- 2000 diye teklif alırsın heis. 2000 yazsan 3 paket sigara olur mu diye mesaj atarlar![]()
750 lira veririm kargo bendenEmir reyiz senden bir fikir almak istiyorum. Daha doğrusu elimde ikinci el olarak satmak istediğim kasalı monitörlü klavyeli mouselu bir bilgisayar var. Geçenlerde yeni kasa topladım yeni klavye mouse seti aldım. Bunları elden çıkarmak istiyorum;
Ekli dosyayı görüntüle 196889
Ekli dosyayı görüntüle 196890
Bunlar için letgo veya sahibinden.com üzerinden komple bilgisayar diye ilan çıkmayı düşünüyorum. Sence böyle bir sistemin ikinci el ederi tahminen ne kadardır?
Bu arada kasa 7 yıllık. Sadece ekran kartını yeniledim. Monitör 10 yıllık. Klavye mouse seti ise Logitech MK520 ve o da 2-3 yıllık.
Allah razı olsun kardeşim750 lira veririm kargo benden
Ne demek hocam sizden deAllah razı olsun kardeşim
775tl + kargo + 2 biraAllah razı olsun kardeşim
Sadece klavye veya mouse kaça olur.Allah razı olsun kardeşim
Oruç işi iptal bin lira mevzusu yalanmış babam söyledi.Annem zorla sahur yaptırıyor bana yarın oruç tutarsam bin lira verecekmiş
Alışık değilim tok tutması için ne önerirsiniz?
gerek yok simdi hakkında islem yapacagım onun mac icinde sahaya muz atın demisidi