Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.461
- 49.854
- 3.133
Aynen Arif abi..Ok o zaman. Omuzundan yuk kalkmis..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen Arif abi..Ok o zaman. Omuzundan yuk kalkmis..
Hey gidi passolig gibi bir kaymağı bırakırlar mı yav.Transfer yok başka işlerle meşgul olalım en azından.
Eylül'ün başında 5 yıl aradan sonra yine ilk defa Türkiye'ye geliyorum, bu Passolig zımbırtısı hâlâ devam ediyor mu?
Bir de İstanbul'da otel için en mantıklı lokasyon neresidir.
passolig devam ediyor ama kombinen yoksa -ki passolig sorduguna göre yok- maça girmek biraz hayal rengimTransfer yok başka işlerle meşgul olalım en azından.
Eylül'ün başında 5 yıl aradan sonra yine ilk defa Türkiye'ye geliyorum, bu Passolig zımbırtısı hâlâ devam ediyor mu?
Ben haziranda gittim istanbula, ilk kez airbnb denedim. Son derece memnun kaldim. Baya uygun airbnb‘ler var.Transfer yok başka işlerle meşgul olalım en azından.
Transfer yok başka işlerle meşgul olalım en azından.
gezdim halep ile şamıHavuza gittim her yer bikini her yer tanga
Havuza gittim her yer bikini her yer tanga
Newcastle?izlenebilir topcu kaldi mi avrupada ya?
dün kane icin biraz bayern macini izledim, bizde icardi-zaha, baska?
ne real'de, ne barca'da, ne de ingilizlerde eski efsane topculardan eser kalmadi
zaniolo icin villa izlenir
osimhen daha transfer yapmamis vay beNewcastle?
Napoli, Osimhen-Kravatsh?
Ben sadece Milano'ya gittim pek beğenmedim ama diğer şehirlere yorum yapamamosimhen daha transfer yapmamis vay be
napoli'ye 1-2 günlügüne tatile gitsem mi diye düsünüyordum ama öyle güzel 1 yer degil gibi
milano benim hosuma gitti baya o duomo etrafi falanBen sadece Milano'ya gittim pek beğenmedim ama diğer şehirlere yorum yapamam
allah umarım bize de para verir biz de giderizmilano benim hosuma gitti baya o duomo etrafi falan
bergamo'ya gitmeni tavsiye ederim, güzel sehir, venedik'i de canli görmek lazim ama biraz overrated bence
roma muhtesem 1 yer
ins renktasimallah umarım bize de para verir biz de gideriz