- 1 Ağustos 2014
- 63.078
- 73.348
- 4.218
Geçmiş olsun 

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Geçmiş olsun Onur.
Teşekkürler dostlarGeçmiş olsun![]()
Geçmiş olsun onur
Geçmiş olsun çene reis
Sağolun arkadaşlarÇok geçmiş olsun Onur.
Çok sağ ol abiGecmis olsun
Bu fotograflari silme
Arabayi satarken alici adama gosterirsin basit bisey oldugunu
Senin bir sucun yok
Geçmiş olsun. Saat geç olduğu için instadan yazıp rahatsız etmek istemedim. Allah beterinden korusun. Yarın kurumdakilere sorup bilgi almaya çalışacağım. Yazarım instadan.Beyler hayırlı forumlar.
Park halindeki aracıma arkadaki park halindeki araç çarptı. Ona da işte yolda hakimiyetini kaybeden biri çarptı. Takla attı ama kimse yaralanmadı şükür. Neyse birkaç sorum olacak.
Jandarma kaza tutanağını tuttu. Yarın alıp İstanbula döncem. Bir de karşının evrakları sigortası filan.
1. Muhtemelen bagaj kapağı ve arka tampon değişecek. Serviste büyük tramer işler gibi. Ne yapmam lazım?
2. Değer kaybı tespiti için ne yapmam lazım?
Teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 219931
Ekli dosyayı görüntüle 219932
Ekli dosyayı görüntüle 219933
Kardeşim tüm yazdıklarımı unut. Jandarma aradı sigortası yokmuş kaza yapanın. Ondan tahsil etmeye uğraşacağız yaptırıp. Daha kötüsü de olabilir derken daha kötüsü olduGeçmiş olsun. Saat geç olduğu için instadan yazıp rahatsız etmek istemedim. Allah beterinden korusun. Yarın kurumdakilere sorup bilgi almaya çalışacağım. Yazarım instadan.
Sağol ağabeyGeçmiş olsun ahbert
Konuyla ilgili diyebiliceğim bundan ibaret.
Geçmiş olsun kardo.Bulunan yeri gösteren illa ki 1 kamera vardır.Ordan da çözülebilir..
Çok sağ olunuzgeçmiş olsun onur
Bunu yazmani bekliyodum onun icin daha once pre-mature bi sekilde gecmis olsun demek istemedim. Simdi diyorum. Gecmis olsun.Kardeşim tüm yazdıklarımı unut. Jandarma aradı sigortası yokmuş kaza yapanın. Ondan tahsil etmeye uğraşacağız yaptırıp. Daha kötüsü de olabilir derken daha kötüsü oldu![]()
Çok sağ ol abiBunu yazmani bekliyodum onun icin daha once pre-mature bi sekilde gecmis olsun demek istemedim. Simdi diyorum. Gecmis olsun.
Sağol CanerimOnurcum geçmiş olsun mala gelsin cana geleceğine