- 10 Haziran 2019
- 9.843
- 8.429
- 793
Sağol Canerim
Dava aç adama değer kaybın için.
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağol Canerim
Ukraynalı bir kadın Serhanım.Dava aç adama değer kaybın için.
Ukraynalı bir kadın Serhanım.
Son kararım kaskodan yaptırıp değer kaybı için dava açmak oldu.
Ukraynalı bir kadın Serhanım.
Son kararım kaskodan yaptırıp değer kaybı için dava açmak oldu.
Irina tanıdın mıAdı neydi kadının
Lan bu konuda da mıAdı neydi kadının
Sigortası yokmuş maalesef mayısta bitmiş farkında değil.Çarpanın trafik sigortası araçtaki değer kaybını da ödemek zorunda. İlgili tutanakta belirtin.
Avukat ahbabıma vercem değer kaybı işini rdaş teşekkür ediyorumÖncelikle geçmiş olsun. Birkaç güne apır sapır avukatlık firmaları arayıp şeytanın aklına gelmeyecek yönlendirmeler yapar hocam zaten konu ile ilgili resmen sektör olmuş kaza işleri
Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray
Teşekkürler hemşoGeçmiş olsun renktaş
Teşekkür ediyorum. Enterasan bir durum şuursuzcabilmedigimden soruyorum. trafikde olan bir aracin sigortasi nasil olmaz?
edit: onur renkdas gecmis olsun cok
O zaman cepten ödeyecek, trafik sigortasız trafiğe çıkması suç en başta.Sigortası yokmuş maalesef mayısta bitmiş farkında değil.
mayisda bitmis farkinda degil yazmissin. devlet daireleri bu isin takibini yapmiyor mu türkiyede? almanyada sigortasiz dolasma gibi bir durum zaten olamaz yoksa arabayi üzerine acamiyorsun hadi diyelim ki ödemedin veya herhangi degisik bir durumda sigortasi yok arabanin. direk haber gidiyor Zulassungsstelleye ( google ceviri: ruhsat dairesi) hemen eve mektup yolluyorlar 2 gün icinde sigorta yaptirmazsaniz arabanizi baglariz diyeTeşekkürler hemşo
Teşekkür ediyorum. Enterasan bir durum şuursuzca
Değer kaybıyla 100bin istedim araya soktuğu Türk arkadaş kemküm ediyor. Bagaj değişmese onarım olsa ki benim de işime gelir 75bin lazım. Masraf çok sigorta yok Fethiyede kaldık öyle. Para işini uzatırsa kaskodan yaptırcam avukata da vercem uğraşsınlar.O zaman cepten ödeyecek, trafik sigortasız trafiğe çıkması suç en başta.
İşte ülkemizde böyle şeylerin pek ehemmiyeti yokmayisda bitmis farkinda degil yazmissin. devlet daireleri bu isin takibini yapmiyor mu türkiyede? almanyada sigortasiz dolasma gibi bir durum zaten olamaz yoksa arabayi üzerine acamiyorsun hadi diyelim ki ödemedin veya herhangi degisik bir durumda sigortasi yok arabanin. direk haber gidiyor Zulassungsstelleye ( google ceviri: ruhsat dairesi) hemen eve mektup yolluyorlar 2 gün icinde sigorta yaptirmazsaniz arabanizi baglariz diye
Araba/model/km bilgileri var mıDeğer kaybıyla 100bin istedim araya soktuğu Türk arkadaş kemküm ediyor. Bagaj değişmese onarım olsa ki benim de işime gelir 75bin lazım. Masraf çok sigorta yok Fethiyede kaldık öyle. Para işini uzatırsa kaskodan yaptırcam avukata da vercem uğraşsınlar.
Kamiq 2021 model kazası da yoktu daha önce. İki parçaya 55-60 fiyat çekiyorlar işçilikler 20-30.Araba/model/km bilgileri var mı
Valla trafik sigortasının olmadığı resmileşirse fena kaçar onlara, uyar akıllı olsunlar.
ki yasal tespitte 100k’yı geçer onarım+değer kaybı