- 1 Ağustos 2009
- 45.089
- 43.766
- 4.258
Sağol balım@Onur Üründül geçmiş olsun ciğerim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağol balım@Onur Üründül geçmiş olsun ciğerim
Ah shit, here we go again...
Beyler hayırlı forumlar.
Park halindeki aracıma arkadaki park halindeki araç çarptı. Ona da işte yolda hakimiyetini kaybeden biri çarptı. Takla attı ama kimse yaralanmadı şükür. Neyse birkaç sorum olacak.
Jandarma kaza tutanağını tuttu. Yarın alıp İstanbula döncem. Bir de karşının evrakları sigortası filan.
1. Muhtemelen bagaj kapağı ve arka tampon değişecek. Serviste büyük tramer işler gibi. Ne yapmam lazım?
2. Değer kaybı tespiti için ne yapmam lazım?
Teşekkürler.
Ekli dosyayı görüntüle 219931
Ekli dosyayı görüntüle 219932
Ekli dosyayı görüntüle 219933
Amin rtaş. Kasko ile halledeceğiz artık karşı taraftan hayır yok.Allah beterinden saklasın. Rahmetli pederin park halindeki sedan aracına zabıta kamyoneti çarpıp pert etmişti. Sigorta olduğu için kurtarmıştık. Bunu görünce aklıma geldi.
Son durum ne şimdiAmin rtaş. Kasko ile halledeceğiz artık karşı taraftan hayır yok.
Bu arada rahmetler diliyorum
Yetkili servise verdim kaskodan yapılacak. Değer kayıp için ayrıca avukat arkadaşa vercem.Son durum ne şimdi
Ağır hasar kaydı olmadığı sürece sorun olmaz. Burada değer kaybı bedelinin ödenmesi kritik, normalde trafik sigortası hem hasarı karşılayıp hem de değer kaybını ödemeli sana.Yetkili servise verdim kaskodan yapılacak. Değer kayıp için ayrıca avukat arkadaşa vercem.
Olan benim tramere oldu ama en azından kimseyle muhatap olmadan aracı yaptırmış olcam.
Burada tek sıkıntı kazayı yapan yabancı. Kasko karşıdan bir şey tahsil edebilecek mi bilmiyorum. Ama o onların derdi.Ağır hasar kaydı olmadığı sürece sorun olmaz. Burada değer kaybı bedelinin ödenmesi kritik, normalde trafik sigortası hem hasarı karşılayıp hem de değer kaybını ödemeli sana.
Tramer ister istemez herkesin başına geliyor, sanayide yarı fiyatına yaptırırsın da işte, salla.
Değer kaybı olayının sonucunu bana da yaz arkadaşlara sorarım emsal davalarda ne olduğunu.
Evet Opeti bir Galatasaraylının kullanmaktaki yegane amacı tuvalet ihtiyacını gidermek olmalı.Bir de bu Opet yalı çocuğunundu yanlış hatırlamıyorum değil mi?
Bilerek oradan benzin almadım hiç ama zıçmak için ideal bir benzinci. Çok temiz çok gelişmiş tuvaletleri var. Bu konuda beğendim. Bana bu keyifli tuvalet imkânını sunduğu için Ali'ye teşekkür ederim. Bence futbolu mutbolu boş verip bu sektörden devam etmeli.
Cem Yılmaz'ın kakabüs skeçi geldi aklıma.
@Murat Durmaz bu herifi paylaşa paylaşa başımıza şeyh yapmışsın