Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 94.547
- 106.178
- 4.738
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merak ettim bakacagimYouTubeda Kevin Leonardo'yu aramayın. Hurmetler.
Baktın mıMerak ettim bakacagim
Ulan bir kız var 5 aydır kesisiyoruz kafede daha konuşmaya cesaret edemedim. Sefil bir insanim
Konuşma cesaretim yok diyen adama git konuş diye verdiğin müthiş taktikten ötürü kutlarımEn etkili taktiği söylüyorum. Git ve konuş eğer ki böyle triplere girerse rahatsız oluyorum gibisinden veya kıçı kalkarsa bi muhabbet ile yükselen kadından zaten hayır gelmez kezbandır dersin geçer gider
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Konuşma cesaretim yok diyen adama git konuş diye verdiğin müthiş taktikten ötürü kutlarım
Sami anca Tinderdan kız düşürürse düşürür başka türlüsü zor maalesefOnurcum mental olarak hazırlanmaktan bahsediyorum. Win/win durumu bu. Eğer kız yeşil ışık yakarsa zaten okey ama konusmaya kalktın diye kezban edalarına girerse bu %1000 win hayır gelmez ondan der yoluna bakarsın
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Geçen içime düşen hatuna bile yuruyemedim sosyal ankastrem varKonuşma cesaretim yok diyen adama git konuş diye verdiğin müthiş taktikten ötürü kutlarım
çok komikmiş kardeşGeçen içime düşen hatuna bile yuruyemedim sosyal ankastrem var
<Üzgün emoji>Geçen içime düşen hatuna bile yuruyemedim sosyal ankastrem var
Ağlaçok komikmiş kardeş
Ankastre mutfak esyasi degil mi?Geçen içime düşen hatuna bile yuruyemedim sosyal ankastrem var
Hayır o davlumbazAnkastre mutfak esyasi degil mi?
Geçen içime düşen hatuna bile yuruyemedim sosyal ankastrem var