- 27 Ocak 2010
- 132.027
- 97.064
- 5.488
fena sallandık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Google Play'in böyle bir uyarı sistemi olduğunu bilmiyordum. Ofiste masamda çalışırken bir anda tuhaf bir bildirim sesi geldi telefondan bir bakayım dedim. Bildirimde 99 km uzaklıkta tahmini 5,2 büyüklüğünde deprem oldu etkilenebilirsiniz diye. Telefon ekranına bakıp allah allah ne alaka falan derken bir anda sarsıntı hissettim 2-3 saniye sandalyemde bir sağa sola gittim. (Lokasyon : Kocaeli)samsung kendisi verdi banada - basınca harita olarak Yalova tarafları gösteriyor
Deprem ağı uygulaması var android için ücretsiz iOS için ücretliArkadaslar saniyeler evvel uyari yapan sistemi nasil aktif yapıyoruz ilk kez duydum??
ciddi misin - nerdesin sen vasf ?fena sallandık
ben farkında bile değildim öyle bir şeyin olduğundan - ilk defa garip bir logo görünce haftalık telefon kulanım zavazingosu gibi bir sey sandım deprem çıktıArkadaslar saniyeler evvel uyari yapan sistemi nasil aktif yapıyoruz ilk kez duydum??
Ben özel olarak bir deprem uygulaması indirmedim. Bildirim "Google Play Hizmetleri" adı altında geldi.Deprem ağı uygulaması var android için ücretsiz iOS için ücretli
İlk kez duyuyorum abi teknik ekipe özel galibaBen özel olarak bir deprem uygulaması indirmedim. Bildirim "Google Play Hizmetleri" adı altında geldi.
Aynı yollardan yürümedik kardeşim üstüne üstlük rütbemiz de farklı.İlk kez duyuyorum abi teknik ekipe özel galiba
Teknik ekip logosu çok afilli kıskanıyorumAynı yollardan yürümedik kardeşim üstüne üstlük rütbemiz de farklı.
Logo derken? Rank görselini mi diyorsun?Teknik ekip logosu çok afilli kıskanıyorum
Aynen abiLogo derken? Rank görselini mi diyorsun?
![]()
ist deprem konumunun tam karşısıciddi misin - nerdesin sen vasf ?
Bu rank görsellerinin tasarımları bana ait. Kendime kıyak geçmişim birazAynen abi
Turkuaz rengi esgeçmişsin ama abiBu rank görsellerinin tasarımları bana ait. Kendime kıyak geçmişim biraz![]()
Öyle bir talep gelmedi. Rütbeleri temsil eden renkler büyük oranda belliydi zaten. Teknik Ekip rütbesinin rengi biraz tuhaftı onu da değiştirdik.Turkuaz rengi esgeçmişsin ama abi