- 26 Ocak 2021
- 35.078
- 33.708
- 2.233
Calimeraolmasıni mi
yunan oldun demek
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Calimeraolmasıni mi
yunan oldun demek
Yenge Yunan migece kafam güzel twitter'dan bir avrata yazmışım
muhabbet baya sardı
evleniyorum sanırım
EvetYenge Yunan mi
Kalimera yenge
Ahlaksız herifKalimera yenge
Selam almak da selam vermek de sünnettir. Selamı dili dini ırkı olmaz.Ahlaksız herif
Utanmıyor musun
Her seferinde cehaletini nasıl belli ediyorsun yavSelam almak da selam vermek de sünnettir. Selamı dili dini ırkı olmaz.
Saygılar
İlmi yönden eksiklerimiz var elbet.Her seferinde cehaletini nasıl belli ediyorsun yav
Selam vermek sünnet
Almak farzdır
İlmi değilİlmi yönden eksiklerimiz var elbet.
Mümin müminin kusurlarını örtmeli. Yüzüne vurmamalı.
Hayırdır Şahin Mithatbey? Kim sıktı cannı?Gevşek arkadaş çevresi yapmayacaksın. Lavuk benimle küfürlü konuşmaya başladı ayar oldum, en sonunda laf edince alınıyorsun diyor. Ulan at ağızlı, herkes senin gibi sokmalı, gömmeli cümlelerin öğesi olmaktan keyif mi alacak?
Usta arkadaşlarla oyun salonuna gittik, takım arkadaşım esprisini de olsa sövmeli konuşma işini abarttı bir de beni de cümlelerine katınca canım sıkıldı.Hayırdır Şahin Mithatbey? Kim sıktı cannı?
Üstat can sıkmaya değmez. Akıllanmıştır. Olur böyle şeyler.Usta arkadaşlarla oyun salonuna gittik, takım arkadaşım esprisini de olsa sövmeli konuşma işini abarttı bir de beni de cümlelerine katınca canım sıkıldı.
Gitti mi ankara’ya
Bugun evde tek basina 1 evde tek basina 2 evde tek basina 3 serisini izlerken bir kismini yemeyi planliyorumcipsleri naptin
Bugun evde tek basina 1 evde tek basina 2 evde tek basina 3 serisini izlerken bir kismini yemeyi planliyorum
Boy kg kaç?Bugun evde tek basina 1 evde tek basina 2 evde tek basina 3 serisini izlerken bir kismini yemeyi planliyorum
Boy kg kaç?
Çok cips yiyor hakanım merak ettimbu seni niye ilgilendiriyor bonur