Genel Sohbet

hiiiç gerek yok ya bir oyuncuyu salt savunmak ya da eleştirmek üzerinden tartışmaya. bu akşam zaha show yapsa en önde ben sevinirim ya. benimkisi ufak bir şakaydı sonra olayın ekseni kaydı, ben de uzatmasaymışım keşke. gerek yok hiç gerçekten de.

Aynen oyle, insan sasar beser... Bir oyuncu tutmayabilir. Ornegin Angelinho'da kotu oyuncu diyemeyiz. Ancak oyuncu tutmamissa, bunu da kabul edip "kotu oynuyor" demek erdem degil gercekciliktir. Aksi, fan-boyluktan oteye gecmez. Herseyi kestiremeyebiliriz, bu da zaten isin dogasi. Neyse, tatsizligada gerek yok. Aksam Zaha macin adami olsun yeter ki ancak kabul edelim beklentilerin altinda su gune kadar olan performansi, bu gercekte orada oylece duruyor. Bunu duzeltecek olanda yine Zaha'nin kendisi ya da Hoca'nin ona uygun cozumler uretebilmesinde.

Gençler merhabalar. Frankfurtta bir taraftar oluşumumuz var mı? Sivasspor maçını Frankfurtta izleyebileceğim bir yer var mıdır? Bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.

Kadın başlıkları kapatılıyor forumda. Bu cinsiyetçi yaklaşımı kınıyorum

Gençler merhabalar. Frankfurtta bir taraftar oluşumumuz var mı? Sivasspor maçını Frankfurtta izleyebileceğim bir yer var mıdır? Bilen varsa bilgilendirirse sevinirim.
Resmi kulüp sitemizde Frankfurt dernegi ile ilgili bir bilgi mevcut ama güncel olup olmadigini bilmiyorum.

Internet yayinciligi ortaya ciktiktan sonra taraftar gruplari ile birlikte mac izleme azaldi

Forum icat edilmeden önce Gscimbomlu kardeşlerimizin neler yaptığını merak ediyordum. Buldum... Bu hanginiz?

Selamlar,
Son zamanlarda aşırı halsizlik mevcut. Üstüne birde mide ağrısı vs eklenince doktora gideyim dedim. Genel bir virüs salgını var diyip geçti birkaç mide ilacı verdi. 3-4 gün mide geçti derken bugün tekrar başladı kramp tarzı bir ağrı oluyor. Halsizliği saymıyorum o ayın 1'inden beri geçmedi henüz. Evden çalışan birisiyim dışarı da mecbur kalmadıkça çıkmam. Etrafta kime sorsam hasta, halsiz. Genel bir sıkıntı var da bize mi yansıtmıyorlar acaba? Var mı aynı sorunlardan muzdarip forumdaşlar?

Peder dün akşam mesaj attı yarın öğleden sonra kardeşlerini al gel, size birşey açıklamam gerekiyor dedi.

Yaklaşık 3 saattir devam eden toplantımız bitti. Biz yahudiymişsiz gizli ama babam çevre baskısından dolayı dedemle birlikte bunu bizlerden saklamışlar ve müslüman gibi yetiştirmişler.

İsrailde 860 mt2 bir birde 350 - 350 bölünmüş iki parsel daha varmış. Bölgede çok fazla filistinli olduğu için hala dönemeyiz bekleyeceğiz dedi. Ticarete atılmamız öğütünde bulundu biz sizlerden biraz daha bu konuda üst düzey karakter ve zekaya sahipmişsiz.

Sıkıntı şu konudan haberdar olmasına rağmen annem dahil ailenin yeni nesli ağır müslüman bireylere evrimleşmişsiz. babam bir yandan öfke kusarken annem çocuklarımı anlamazsın onların hepsi müslüman yavrularımı alamazsın diye birden bizleri savundu.

Babamın palavralarını sık sık anlatmışımdır forumda yani o yüzden bu konuyu tam olarak ispatlayıcı delilim yok umarım bu durum forumda dışlanmama neden olmaz.

Peder dün akşam mesaj attı yarın öğleden sonra kardeşlerini al gel, size birşey açıklamam gerekiyor dedi.

Yaklaşık 3 saattir devam eden toplantımız bitti. Biz yahudiymişsiz gizli ama babam çevre baskısından dolayı dedemle birlikte bunu bizlerden saklamışlar ve müslüman gibi yetiştirmişler.

İsrailde 860 mt2 bir birde 350 - 350 bölünmüş iki parsel daha varmış. Bölgede çok fazla filistinli olduğu için hala dönemeyiz bekleyeceğiz dedi. Ticarete atılmamız öğütünde bulundu biz sizlerden biraz daha bu konuda üst düzey karakter ve zekaya sahipmişsiz.

Sıkıntı şu konudan haberdar olmasına rağmen annem dahil ailenin yeni nesli ağır müslüman bireylere evrimleşmişsiz. babam bir yandan öfke kusarken annem çocuklarımı anlamazsın onların hepsi müslüman yavrularımı alamazsın diye birden bizleri savundu.

Babamın palavralarını sık sık anlatmışımdır forumda yani o yüzden bu konuyu tam olarak ispatlayıcı delilim yok umarım bu durum forumda dışlanmama neden olmaz.
Bu ne yav şaka mı

Geri
Üst Alt