Genel Sohbet

Merhaba arkadaşlar, umarım iyisinizdir.

Forumda 10 yıl kadar önce aktiftim ve hatırladığım kadarıyla yurtdışında yaşayan çok türk arkadaş vardı bu sitede.

Güney Amerika kıtasında yaşayan arkadaşlar varsa bilmek isterim. Özellikle Şili ve Arjantin. Takılmak amacıyla türk arkadaş arıyorum belki burada vardır.

Merhaba arkadaşlar, umarım iyisinizdir.

Forumda 10 yıl kadar önce aktiftim ve hatırladığım kadarıyla yurtdışında yaşayan çok türk arkadaş vardı bu sitede.

Güney Amerika kıtasında yaşayan arkadaşlar varsa bilmek isterim. Özellikle Şili ve Arjantin. Takılmak amacıyla türk arkadaş arıyorum belki burada vardır.

Nerelerdesin yav hatırlıyorum seni

Evet orta doğuda yeni bir gerilim daha başlıyor. İngiltere Yemen'e karşı şu saatlerde bombalamaya hazırlanıyor muhtemelen operasyona başlayacaklar.

Banglades, Afganistan, Nepal falan bile bi sekilde ucuz iscilik falan filan diye somuruldukleri halde bu dunyada bi yere sahipler. Ama Sudan, Somali, Yemen, Etiyopya gibi super fakir ulkelerin halklarinin bu dunyada hic bir zaman yeri olmayacak. Yazik bu insanlara.

3. Dünya savaşı ortadoğudan başlayacak anlaşılan hergün bi yer bombalanıyor

İran bu ara bir şeyler deniyor hem Irak'a balistik füze fırlatmaları aynı şekilde Pakistan'a da yaptılar süreci takip etmek lazım.

Bu Iran-Abd olayını çok şişiriyorlar. Iranın tek tutar yanı coğrafyası birazda nufus kalabalığı. Nufus işi bir savaşta terste tepebilir senelerdir ezilen bir halk var. Askeri olarak başa çıkabilir bir yanı yok Iranın tankı/uçağı eski modernizasyondan uzak 2. Vietnam falan olmaz orası savaşlar artık cephe savaşından çok bilgisayar oyununa döndü.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri
Üst Alt