Genel Sohbet

Sirkeci'nin tekrar kullanilmasinguzel olmus. Halkali'ya giderdi eski banliyö. Hic degilse Bakirkoy'e uzatsalarmis. Bu daha cok turistik tren hatti gibi duruyo.
Marmaray'a yama olarak yapıldı üstat. Sirkeci, Yenikapı ve Kazlıçeşme'de Marmaray ile birleşiyor. Samatya ve Kumpkapı gibi hattın en yoğun 4 ara istasyonundan ikisini keser atarsan sonra bunu yapmaya mecbur kalırsın.

Marmaray'da kullanılan trenler kullanılmış. Boya ve tasarım farklı hatta göre yapmışlar.

Marmaray'a yama olarak yapıldı üstat. Sirkeci, Yenikapı ve Kazlıçeşme'de Marmaray ile birleşiyor. Samatya ve Kumpkapı gibi hattın en yoğun 4 ara istasyonundan ikisini keser atarsan sonra bunu yapmaya mecbur kalırsın.
Bu tren hattini genel devlet mi yapti belediye mi?

Ulaştırma Bakanlığı ve Fatih Belediyesi ortak. Mustafa Demir zamanında kaybedilen tren hattı için Ergün Turan baya ön ayak oldu bu dönemde.
Imamson'un isi deil yani. O herif kesin kaybeder. Bu arada Fatih Belediyesi Istanbul'un beste biri falan olmustur herhalde.

Imamson'un isi deil yani. O herif kesin kaybeder. Bu arada Fatih Belediyesi Istanbul'un beste biri falan olmustur herhalde.
İmamson'un yetki alanında değil Devlet Demiryolu hattı burası. Bende İmamson'a son dönemde çok kıl oldum ama şu an favori. Fatih'te çok güzel bir aday koydular Mahir Polat, İmamson'un şov yapmayan versiyonu, oyumu ona vereceğim zor ama keşke kazansa.

Son düzenleme:
İmamson'un yetki alanında değil Devlet Demiryolu hattı burası. Bende İmamson'a son dönemde çok kıl oldum ama şu an favori. Fatih'te çok güzel bir aday koydular Mahir Polat, İmamson'un şov yapmayan versiyonu, oyumu ona vereceğim zor ama keşke kazansa.

Silivri'yi nasil bilirsin? Oturulcak kafa dinlenecek bir yer mi?

Oturma kafa dinlemek için iyi. Ama maalesef hava kirliliği git gide oraya da yaklaşmakta. Hava olarak her ne kadar İstanbul'dan her zaman daha iyi olsa da bu gidişle eski temiz havası pek kalmayacak.
Anladim. Megaköy'ün bir parcasi olma yolunda hizla ilerliyo. Eskiden sadece bir köydü.

Forumda kalkışma söz konusu, üyelere darbe yapılıyor

Bursa-İstanbul-Balıkesir civarında deprem olmuş galiba. Hisseden arkadaşlara geçmiş olsun 🙏

İzmirde de hissettik geçmiş olsun herkese

İst alttan fena vurdu g.o

Geri
Üst Alt