- 28 Temmuz 2019
- 46.887
- 47.468
- 3.633
Peşimdelertehlikede misin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Peşimdelertehlikede misin
madem ifşa olduk, artık gerçek ismimi kullanma vakti.
bu kitap 1.5 sene önce 60 tielmadem ifşa olduk, artık gerçek ismimi kullanma vakti.
moderasyon ismimi jonathan wilson olarak teyitleyebilirsiniz.
orijinali bende ama ceylan derisine yazılı. çok değerli, gönderemem :/bu kitap 1.5 sene önce 60 tiel
1 senedir 120 130 civarlarındaydı
nadirde 500 den falan başlıyor
alacaktım indirime girer diye almadım
şimdi babayı alıyorum
baba sen ne anlatıyon yaorijinali bende ama ceylan derisine yazılı. çok değerli, gönderemem :/
kağıt kapak imiş bir de.baba sen ne anlatıyon ya
mahir hüseyin ulaşkağıt kapak imiş bir de.
eric djemba djembamahir hüseyin ulaş
altına bişey sermezsen benimki de yaygara cıkarıyor. ulan her yerde sacın var bısey demıyorum bizim en ufak hareketımız de ssvaş çıkıyorYengeniz çıldırdı bu seferde ayak tırnaklarimı kesme bicimim problemmis. Kucuk oda var kullanilmiyor oraya oturdum aletli boxerla ev hali ayaklarimi bagdas kurup cit cit evin ucra odasinda kimseyi rahatsiz etmeden kesiyordum.
Sen cidden hayvansin orada mi kesilir dedi. Ne salakca is ya cildirdi kadın bende kapiyi vurup ciktim. Nefret ediyorum evlilikten
Ee bazı şeyler zamanında yapılmalıdır fera-muz.bu kitap 1.5 sene önce 60 tiel
1 senedir 120 130 civarlarındaydı
nadirde 500 den falan başlıyor
alacaktım indirime girer diye almadım
şimdi babayı alıyorum
Beğenirmisin özge hanımın reklamlarınıÖzgeaaaa![]()
Özge'yi görünce ben temsili kanks yavBeğenirmisin özge hanımın reklamlarını
Özge'yi görünce ben temsili kanks yav
Etrafta ki kişileri karıştırma söverim.Şurda mizah yapıyoz..umarım etrafındaki kişilere kimse böyle şeyler demiyordur
işte onu diyorumEtrafta ki kişileri karıştırma söverim.Şurda mizah yapıyoz..
Senin görüşün o bizim görüşümüz o.Burda ki herkes senle aynı görüşte mi olacak vınla..işte onu diyorum
bu tarz şeylerin mizahı olmaz
herkesin anası bacısı var
o zaman ağlama sonrasına kardeşSenin görüşün o bizim görüşümüz o.Burda ki herkes senle aynı görüşte mi olacak vınla..