Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 48.438
- 49.822
- 3.133
Laf atarsan sen de küfürlere hazır ol.Burda herkes bu tarz mizah yapıyo bu konularda..o zaman ağlama sonrasına kardeş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Laf atarsan sen de küfürlere hazır ol.Burda herkes bu tarz mizah yapıyo bu konularda..o zaman ağlama sonrasına kardeş
ceza yersinLaf atarsan sen de küfürlere hazır ol.Burda herkes bu tarz mizah yapıyo bu konularda..
Ceza yeriz gerekirse adreste atarız bekleriz kavgaya..ceza yersin
ben küfür etmem
yapacağımı sokakta yaparım zaten
konya meram yeni yol armağan mahallesi sema otel beklerimCeza yeriz gerekirse adreste atarız bekleriz kavgaya..
İskenderun'a ben de beklerim adres fark etmez.Dörtyol da olur geldiğin an söyle..konya meram yeni yol armağan mahallesi sema otel beklerim
okumadım ama kapitalizm eleştirisi yapıyor sanırımileri goruslu vizyonel bir kalemin elinden cikan -turu ozelinde tepe kitap nazarimda.
<- orj dil olandan bahsediyorum. -ceviri olani okumadim.
Kopeklede sen ilişkiye gir manyak herif@Barış Savaş hala şansın var
Naber la wow'cular krali?#kredikartlarıborcusilinsin
ooo arifim tarifimNaber la wow'cular krali?
Hava kapali, yagmurlu ama cok sukur. Yer ustunde yeni bir gun daha lutfetmis yaradan. Daha ne isteyelim?ooo arifim tarifim
iyiyim allah'a şükür
sen nasılsın
yeni bir güne sağlıklı şekilde kalkabiliyorsan ne mutlu sanaHava kapali, yagmurlu ama cok sukur. Yer ustunde yeni bir gun daha lutfetmis yaradan. Daha ne isteyelim?
Alkol almiyorum tesekkur ederim.yeni bir güne sağlıklı şekilde kalkabiliyorsan ne mutlu sana
biralarını viskilerini hazırla
yarın 24'ü kutluyoruz 24'ü !!!!
maç ne olurAlkol almiyorum tesekkur ederim.