- 12 Temmuz 2009
- 60.766
- 24.128
- 2.968
hayatin ta
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Abi sendemi içiyon?hayatin ta
suan degil de iceriz yani geneldeAbi sendemi içiyon?
Feramuz ve Dorukla takılıyorduk öylesuan degil de iceriz yani genelde
Oha o kadar banim var mi lan benim varmis ohFeramuz ve Dorukla takılıyorduk öyle
Feramuz 27 bans
Doruk 13 bans
Sen geldin 15 bans
Hiç tekin biyer değil burası sanki![]()
Ben temizim dostum fake hesaplarım banlı. Alper admin önce banlayıp sonra hesabimi birlestiriyor.Feramuz ve Dorukla takılıyorduk öyle
Feramuz 27 bans
Doruk 13 bans
Sen geldin 15 bans
Almanya'da bir sakalli terörist tipli herif bir anti Islamci yazari bilgilendirme standi bicakladi. Ordaki koruyucu arayi girip herifi yere indirirken, yakindaki polislerden biri saldirgani durduran adama yüklenip, saldirgandan bicaklandi ve yogun bakimdaymis. Saldirgani baska polis vurdu.
Twitter'de videosu da var.
Fake hesaplar heBen temizim dostum fake hesaplarım banlı. Alper admin önce banlayıp sonra hesabimi birlestiriyor.
Hani ölmüş bu dersin de sonra poposu bir baska gözükür dersin bir bakayim şuna oyle bir durum.
Kız olsaydın foruma erkek ismiyle mı uye olurdun yoksa kız ismiyle miFake hesaplar he
Biliyom sen bişey yapmadın onlar saldırdı![]()
Bizimle beraber olanlarFeramuz ve Dorukla takılıyorduk öyle
Feramuz 27 bans
Doruk 13 bans
Sen geldin 15 bans
Kız olsaydım foruma üye olmazdım sanırım, resimdeki oğlun mu?Kız olsaydın foruma erkek ismiyle mı uye olurdun yoksa kız ismiyle mi
Feramuz ve Dorukla takılıyorduk öyle
Feramuz 27 bans
Doruk 13 bans
Sen geldin 15 bans
Feramuz ve Dorukla takılıyorduk öyle
Feramuz 27 bans
Doruk 13 bans
Sen geldin 15 bans
Kaybetmekten korkanlardan olmadık hiçBizimle beraber olanlar
Genelde kaybeder
Evet bendim , ne kadar haklı bir sebep dimiGeçen gün başkan seçimi kazanınca, balkon konuşması için yüzüne araba yağı sürmeye gitti diyip banlanan sen miydin hocam?
Evet bendim , ne kadar haklı bir sebep dimi![]()
Saçlar benim profildeki olsa daha şekil olurmuşŞu smileyi yapınca aklıma bu geliyor
![]()
UnutmaKaybetmekten korkanlardan olmadık hiç![]()
Giderim buralardan bir pantolonUnutma
Unutulanlar
Unutanları
Asla
Unutmazlar