Genel Sohbet

ingilterede bu kafalar nedir ? en son göçmen belediye başkanları falan olunca bir sesler çıkmıştı - temeli ne acaba

Ikide bir no way diyen herife gicik oldum. O bi yana butun bu multeci alan ulkelere iyi oluyor Turkiye dahil. Yardim edeceksen birisine oturdugu yerde et. Dogru durust özlük, kimlik diye bi sey kalmadi. Niy3 bu afganlar, suriyeliler, etiopyalilar Cin'e falan gitmiyor?

Ikide bir no way diyen herife gicik oldum. O bi yana butun bu multeci alan ulkelere iyi oluyor Turkiye dahil. Yardim edeceksen birisine oturdugu yerde et. Dogru durust özlük, kimlik diye bi sey kalmadi. Niy3 bu afganlar, suriyeliler, etiopyalilar Cin'e falan gitmiyor?
cinde gtlerinden kan alirlar cunku yada kopek mamasi olurlar ki kopekleri de insanlar yiyor

* mama lobilerine inat
* saf insanların merhamet duygularını sömürerek milleti dolandıran dernek yöneticilerine inat
* fotodaki gibi insan hayatına alçakça saldıranlara inat ...

Atatürk'ün 1932 yılında çıkardığı uygulattırdığı genelge gibi insanımızı bu sorundan kurtaracağız.

lütfen 1. maddeye bakınız.

Resmi Gazete’de 13 Haziran 1932 tarihinde yayınlanan genelgeye göre Atatürk hükümetinin, “sahipsiz ve maskesiz dolaşan köpeklerin itlaf edilmesini” kararlaştırdığı görülüyor.​

* mama lobilerine inat
* saf insanların merhamet duygularını sömürerek milleti dolandıran dernek yöneticilerine inat
* fotodaki gibi insan hayatına alçakça saldıranlara inat ...

Atatürk'ün 1932 yılında çıkardığı uygulattırdığı genelge gibi insanımızı bu sorundan kurtaracağız.

lütfen 1. maddeye bakınız.

Resmi Gazete’de 13 Haziran 1932 tarihinde yayınlanan genelgeye göre Atatürk hükümetinin, “sahipsiz ve maskesiz dolaşan köpeklerin itlaf edilmesini” kararlaştırdığı görülüyor.​

Her görüşün en olumsuz örneğini gösterip genelleme yapmayalım.

sokakta başıboş köpek olmaz çocuklara köpek saldırı sayısında ciddi artış var yasayı beğendim barınaklara alınacak hepsi hayvanseverler gidip barınakta sevebilir yada sahiplenebilir.

sokakta başıboş köpek olmaz çocuklara köpek saldırı sayısında ciddi artış var yasayı beğendim barınaklara alınacak hepsi hayvanseverler gidip barınakta sevebilir.
mesele köpek degil kardeşim

bu adamlar köpekleri aç sefil halde bırakmasa nasıl millet bagıs atacakta bunlar besleyecek

köpeklere ekmek dagıtıyor bunlar hayvan sokakta duba gibi oluyor ekmek yiyemeyecegi icin zararlı

Geri
Üst Alt