- 5 Eylül 2014
- 80.060
- 62.689
- 4.283
#yaşamhaktır
#hayvancanlarınsesiolun
#hayvancanlarınsesiolun
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ingilterede bu kafalar nedir ? en son göçmen belediye başkanları falan olunca bir sesler çıkmıştı - temeli ne acaba
cinde gtlerinden kan alirlar cunku yada kopek mamasi olurlar ki kopekleri de insanlar yiyorIkide bir no way diyen herife gicik oldum. O bi yana butun bu multeci alan ulkelere iyi oluyor Turkiye dahil. Yardim edeceksen birisine oturdugu yerde et. Dogru durust özlük, kimlik diye bi sey kalmadi. Niy3 bu afganlar, suriyeliler, etiopyalilar Cin'e falan gitmiyor?
Aynen ondan gitmiyolar. Gotleri yemez.cinde gtlerinden kan alirlar cunku yada kopek mamasi olurlar ki kopekleri de insanlar yiyor
Aroması kötü bakan bira içmiyorsun gibi
3250'yi geri alabildinmiAroması kötü bakan bira içmiyorsun gibi
Yok3250'yi geri alabildinmi
Aroması kötü bakan bira içmiyorsun gibi
Her görüşün en olumsuz örneğini gösterip genelleme yapmayalım.
* mama lobilerine inat
* saf insanların merhamet duygularını sömürerek milleti dolandıran dernek yöneticilerine inat
* fotodaki gibi insan hayatına alçakça saldıranlara inat ...
Atatürk'ün 1932 yılında çıkardığı uygulattırdığı genelge gibi insanımızı bu sorundan kurtaracağız.
lütfen 1. maddeye bakınız.
Resmi Gazete’de 13 Haziran 1932 tarihinde yayınlanan genelgeye göre Atatürk hükümetinin, “sahipsiz ve maskesiz dolaşan köpeklerin itlaf edilmesini” kararlaştırdığı görülüyor.
sokakta köpek istemiyoruz
bu tipleride mecliste istemiyoruz
mesele köpek degil kardeşimsokakta başıboş köpek olmaz çocuklara köpek saldırı sayısında ciddi artış var yasayı beğendim barınaklara alınacak hepsi hayvanseverler gidip barınakta sevebilir.
ben gidersem seni 1 gün yaşatmazlar burdaSeni de forumda istemiyoruz gitmiyorsun ama
Buna cidden gülerimben gidersem seni 1 gün yaşatmazlar burda