- 18 Eylül 2018
- 13.755
- 10.143
- 1.423
Bunuda anlamayacakDoruk Nazike'ye gönlünün kaydığını da yazabilirdi ama ben seni kurtardım Çobanspor![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bunuda anlamayacakDoruk Nazike'ye gönlünün kaydığını da yazabilirdi ama ben seni kurtardım Çobanspor![]()
@Hüsnü Ayabakan Üstteki Üye Hakkında Bilinmeyen 1 Şey Söyle Konusu'nda Çobanspor'un Doruk'a belki kaymadı ama Nazike'ye gönlü kaydı itirafından ve Şimşek Kuzenler'in bana Lpg mizahıyla ilgili mesaj atmamasının ardından Çobansporla Şükür Namaz'ı kılmaya giderken biz temsili reis yav
![]()
nolmuşkine@Vasfi Vural youtube daki konsoloyunu kanalını biliyon mu Vasıf Ali, adamın dünyasını burnundan getirdiler.
Adamın dükkanına devamlı kapıda ödemeli yemek sipariş veriyorlar , tuvalet bozuldu diye cilingiri aramışlar çilingir geldi , silahlı saldırı var diye polisi aramışlar dükkana polisler ambulanslar geldi , yangın var diye ihbar etmişler itfaya geldi.nolmuşkine![]()
Adamın dükkanına devamlı kapıda ödemeli yemek sipariş veriyorlar , tuvalet bozuldu diye cilingiri aramışlar çilingir geldi , silahlı saldırı var diye polisi aramışlar dükkana polisler ambulanslar geldi , yangın var diye ihbar etmişler itfaya geldi.
dosyalarım patlar geri çek@Feramuz Kayalar seni wowciliga sikayet ettim ona gore