- 29 Ocak 2023
- 9.418
- 5.502
- 1.068
ajelix kullanan var mı hiç ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Linkin Park Geri Döndü!
Chester'ın ölümü sonrası neredeyse yıllardır Linkin Park dinleyemedim ama canlı yayını izledikten sonra Emily'nin çok doğru bir tercih olduğunu düşündüm. Erkek bir vokal imkansızdı zaten Chester sonrası. Bence nokta atış olmuş Emily, çok duygulandım yayını izlerkensu ilk sarkiyi dinlemek icime derin bir huzun veriyor. o mikrofonu bos gormek, mike shinoda nakarata dondugunde araya Chester Bennington o unique sesiyle ortaligi yarip gecmesini bekliyor insan.
yerine birini koymak cok zor olsa da umarim koyarlar yoksa kadin vokal mi dusunuyorlar ?
edit : Emily Armstrong gelmis ana vokale , sesi cok benzer hatta farkli tonlari da olsa bilemiyorum. cok woke bir hareket gibi duruyor acikcasi
insanlarin akli karisik tepkiler %50-50 gibi ama bu da olumluChester'ın ölümü sonrası neredeyse yıllardır Linkin Park dinleyemedim ama canlı yayını izledikten sonra Emily'nin çok doğru bir tercih olduğunu düşündüm. Erkek bir vokal imkansızdı zaten Chester sonrası. Bence nokta atış olmuş Emily, çok duygulandım yayını izlerken
Forumdaki faşistlerin
Bir yerlerden para alanların sonunu getireceğiz
Tamam dostumSeni içeriden çıkarmak için @Gökhan Aytepe ile çok uğraştık Feramuz
su ilk sarkiyi dinlemek icime derin bir huzun veriyor. o mikrofonu bos gormek, mike shinoda nakarata dondugunde araya Chester Bennington o unique sesiyle ortaligi yarip gecmesini bekliyor insan.
yerine birini koymak cok zor olsa da umarim koyarlar yoksa kadin vokal mi dusunuyorlar ?
edit : Emily Armstrong gelmis ana vokale , sesi cok benzer hatta farkli tonlari da olsa bilemiyorum. cok woke bir hareket gibi duruyor acikcasi
Talented![]()