Genel Sohbet

IMG-20240905-WA0004.jpg

kişi başına düşen gelir listesi. türkiyemizi tokatlamayan kalmamış.
Peru ve brezilya çok hızlı gelişiyor. 3-5 yıla onlar da geçer. sadece kolombiya geçemez.

Arjantin zaten krizden çıkınca 1. oluyor kıtada sonra bi 10 yıl refah yaşayıp 3-5 yıl enflasyon ve geçici fakirlik. ki şu rezil hali bile Türkiye'den niraz daha iyi.

Linkin Park Geri Döndü!

su ilk sarkiyi dinlemek icime derin bir huzun veriyor. o mikrofonu bos gormek, mike shinoda nakarata dondugunde araya Chester Bennington o unique sesiyle ortaligi yarip gecmesini bekliyor insan.

yerine birini koymak cok zor olsa da umarim koyarlar yoksa kadin vokal mi dusunuyorlar ?

edit : Emily Armstrong gelmis ana vokale , sesi cok benzer hatta farkli tonlari da olsa bilemiyorum. cok woke bir hareket gibi duruyor acikcasi

su ilk sarkiyi dinlemek icime derin bir huzun veriyor. o mikrofonu bos gormek, mike shinoda nakarata dondugunde araya Chester Bennington o unique sesiyle ortaligi yarip gecmesini bekliyor insan.

yerine birini koymak cok zor olsa da umarim koyarlar yoksa kadin vokal mi dusunuyorlar ?

edit : Emily Armstrong gelmis ana vokale , sesi cok benzer hatta farkli tonlari da olsa bilemiyorum. cok woke bir hareket gibi duruyor acikcasi
Chester'ın ölümü sonrası neredeyse yıllardır Linkin Park dinleyemedim ama canlı yayını izledikten sonra Emily'nin çok doğru bir tercih olduğunu düşündüm. Erkek bir vokal imkansızdı zaten Chester sonrası. Bence nokta atış olmuş Emily, çok duygulandım yayını izlerken

Chester'ın ölümü sonrası neredeyse yıllardır Linkin Park dinleyemedim ama canlı yayını izledikten sonra Emily'nin çok doğru bir tercih olduğunu düşündüm. Erkek bir vokal imkansızdı zaten Chester sonrası. Bence nokta atış olmuş Emily, çok duygulandım yayını izlerken
insanlarin akli karisik tepkiler %50-50 gibi ama bu da olumlu

grubun uretkenligi tamamen shinoda uzerinde zaten

Bari yeni isimle falan grup kursalarmış.

Linkin Park adının altında ezilir bu kadın.

Mesajlarımı kim düzenliyor
Hanginiz olm delikanlı gibi özele gelsin

Grubun bu halini Linking Park'ın farklı bir formu olarak gördüğüm için bu durum beni rahatsız etmiyor. Chester'lı dönem bitti ve ne yazık ki bir daha geri gelmeyecek. Bir daha hiç yeni linkin park şarkısı dinleyememektense, sesi güzel grubun ruhunu yakalamış bir vokalle yeni şarkılar dinlemeyi tercih ederim.

Abi-s-Video-Sep-6-2024.gif

Geri
Üst Alt