- 20 Ağustos 2017
- 19.032
- 12.746
- 1.653
Yok.Abi 60 varsın sen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok.Abi 60 varsın sen
Allah torunlarını sevip büydüklerini görmeyi de nasip etsin
Amin hepimizeAllah torunlarını sevip büydüklerini görmeyi de nasip etsin
Zaman çok acımasız abi
Müthiş Ulan
Ne ara izledin de yorum yapıyonaynen baya müthiş kanks yav
Sen anlıyor musun peki ?sen futboldan ne anlarsin Ali Riza
Senin gibi efendi görünüp alttan alttan trolleyen birinin de futboldan anlayabileceğini düşünmüyorum. Buraya goygoya gelmişsin vırrak adam.Sen anlıyor musun peki ?
işin gücün goy goy trollemeler...Doruk ile iyi bir takımsınız o konuda
en azından Barış Savaş kılığında değilim.Senin gibi efendi görünüp alttan alttan trolleyen birinin de futboldan anlayabileceğini düşünmüyorum. Buraya goygoya gelmişsin vırrak adam.
MUHATABIM DEGILSINSen anlıyor musun peki ?
Yıllardır burdayım. Senin kadar cahiline tanık olmadım. Pardon bir de Feramuz denen vasifsiz varsen futboldan ne anlarsin Ali Riza
Sen kimsin de beni koruma altına aliyorsunSenin gibi efendi görünüp alttan alttan trolleyen birinin de futboldan anlayabileceğini düşünmüyorum. Buraya goygoya gelmişsin vırrak adam.
Sen gene evlerden ırakSen anlıyor musun peki ?
Savaş BarışSenin gibi efendi görünüp alttan alttan trolleyen birinin de futboldan anlayabileceğini düşünmüyorum. Buraya goygoya gelmişsin vırrak adam.
Ben bunlarala kardeş olacağıma gider fenerli olurumSakin olalım beyler, hepimiz kardeşiz