Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 96.565
- 109.372
- 4.878
As alwaysSıkıyon gibime geldi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
As alwaysSıkıyon gibime geldi
Martta manitle kavga ettim tam burada sonra arkada kahvalticiya götürdüm berbattı o da
Koyduğun sansürden fotoğrafi göremiyoruz daha büyüğünü bulamadın mi yav yüzünü kapatmak içinBaktım galeriye Eylülmus fenere 3 attığımız hafta İstanbul'daydim. İstiklal de airbnb ayarlamistim. Kavga ettik çıktı gitti evden anca Halicte yakaladım metrodan indirip kahvaltıya gitmiştik bizde yalan olmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 281292

Tipsisiz üstat ne yapalimKoyduğun sansürden fotoğrafi göremiyoruz daha büyüğünü bulamadın mi yav yüzünü kapatmak için![]()
hamileler fln acmasın spoiler koyunBaktım galeriye Eylülmus fenere 3 attığımız hafta İstanbul'daydim. İstiklal de airbnb ayarlamistim. Kavga ettik çıktı gitti evden anca Halicte yakaladım metrodan indirip kahvaltıya gitmiştik bizde yalan olmaz.
Ekli dosyayı görüntüle 281292
Kırıcı oluyorsunhamileler fln acmasın spoiler koyun
Tipsisiz üstat ne yapalim
hayırdır dostumİstanbul'da olan üyelerimiz varsa, bende buradaym pazar gününe kadar.
istanbulda mı kısıtladılar bizim buralarda bişey yokŞu canı isteyince interneti yavaşlatma işi insanların işini öyle bir baltalıyor ki sinir krizleri geçirtiyordur bizim gibi diğer şirketlere de eminim.
Karikatür yasak olmasaydı tam senlik 1 karikatür vardı kanks yavKız kardeşim abi bana arda gülerin formasını alır mısın diyor. onu çok seviyor çünkü çok temiz yüzlü ahlaklı biriymiş
Fenerdeyken bende sevmezdim ama şimdi şartlar değişti avrupanın en büyük takımında ülkemizi temsil ediyor. şimdi arda kötü demek onu kıskanmakla eş değer.
bacım seviyorsa bende severim millet ne derse desin umrumda değil.
çatlarım yaa özelden attKarikatür yasak olmasaydı tam senlik 1 karikatür vardı kanks yav![]()