Üstad sesler ve hissiyat cok etkileyici

Kadin erkek fark etmiyor

Masaj bana yapiliyormus gibi hissediyorum rahatlayip daliyorum uykuya

Merağın yok mu boyle seylere ?
Gözleri kapatıp uyuyorum direkt.
tipi 6.5/10 ağzı laf yapan erkek 9/10 sessiz sedasız erkeği osurtur
9/10 bir tipi var ise ağzının öyle aşırı iyi laf yapmamasının bir önemi yok dedim orada yav. Ortalama bir sohbetinin olması yeterli yani. Mapustan çıkmışsın HG bu arada :D

Sene 2025 hala kızlar neye bakıyor o tartışılıyo

Sende zeka yoktur ,mizah yoktur ,sohbetin sarmıyodur ,kadına değer vermek nedir bilmezsin,zorda kalındığında danışılacak sırt dayanacak biri değilsindir,küfürsüz cümle kurmazsın,güvenilir değilsindir,huzur vermiyosundur,delikanlılık oranın düşüktür,eziksindir,tüm bu eksikliklerini tipim yok a endeksleyemezsin git önce bi kendini geliştir

Tip sadece ön kabuldür,devamını getiremezsen bi boka yaramaz

Yeter be sabahtan beri susuyoruz

Sene 2025 hala kızlar neye bakıyor o tartışılıyo

Sende zeka yoktur ,mizah yoktur ,sohbetin sarmıyodur ,kadına değer vermek nedir bilmezsin,zorda kalındığında danışılacak sırt dayanacak biri değilsindir,küfürsüz cümle kurmazsın,güvenilir değilsindir,huzur vermiyosundur,delikanlılık oranın düşüktür,eziksindir,tüm bu eksikliklerini tipim yok a endeksleyemezsin git önce bi kendini geliştir

Tip sadece ön kabuldür,devamını getiremezsen bi boka yaramaz

Yeter be sabahtan beri susuyoruz
Sen çok mu delikanlisin da Insanlara akil veriyorsun?

Hem cinsine yetersiz diyen tipler kızlara kanka ayağina yaklasip, genelde arkasindan g-tlerine bakar. Gunumuz erkekleri, on kat daha kulturlu ve zeki bunu da bil. Senin 100 kiz kankana bir tane erkek kankami degismem. Sinirim tepeme cikti tansiyon hastayim ama sana agizinin payini vermekten geri durmam.

Geri
Üst Alt