- 26 Ocak 2021
- 35.242
- 33.857
- 2.233
Isimlerimiz birbirine girdikten sonra transfer nöbetinde yazarken bizi sürekli karistıran diger rtaslarsonra üçgen biçiminde birbirimize takacağız

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Isimlerimiz birbirine girdikten sonra transfer nöbetinde yazarken bizi sürekli karistıran diger rtaslarsonra üçgen biçiminde birbirimize takacağız
ust postuma haha alayim kanks yav
Trotski, Brest Litovsk Antlaşmasını imzalamayıp Sovyetleri sıkıntı soktuğu zamanlar şu sloganı kullanıyordu: "Savaş yok, barış yok."
@Barış SavaşTrotski, Brest Litovsk Antlaşmasını imzalamayıp Sovyetleri sıkıntı soktuğu zamanlar şu sloganı kullanıyordu: "Savaş yok, barış yok."
Gelvur Duran@Murat Durmaz a isim arıyoruz. Yaratıcı ve ahlaksız önerileri bekliyoruz.
@Kemal Tan Canatan
@Gökhan Aytepe
@Ali Rıza DEMİR
@Feramuz Kayalar
@Furkan Korkmaz
Halı saha performansınız diye konu açmalısın dostum, hikayelerini dinlemek isterizBugün 19:00-20:00 halı saha maçım vardı, maç bitmiş soluklanıp powerade
lerimi sırasıyla içiyordum. Maçın analizi yaparken yarım saat falan geçmişti ki ensemde bir ses 21:00-22:00 maçımızda eksiğimiz var oynar mısın dedi.![]()
baktım gençlere dostum kaleci değilim diyerek, sırtımdaki messi yazısını gösterdim. >><<![]()
abi maçını izledik orta sahada oyun kurucumuz eksik deyince tamam şimdi ortak dilde konuşmaya başladık dedim. 1500 TL arkadaşlar dedim.
hiç uzatmadan parayı bir zarfla verdiler. 9-10 maçını oynadım 12-8 de kazandık 4 gol 3 asistle oynadım.
forumun en iyi halı saha topçusu olduğumu yazmaktan bıktığım için artık böyle maç maç performanslarımı söylemeye karar verdim. yorgunda değilim şimdi 2- 3 e kadar nöbette takılıp uykumun gelmesini bekleyeceğim. belki sekste yaparım çünkü aşırı enerjikim
hocam bunu ben değilde, gscimbom yönetiminin organize ediyor olması gerekir.Halı saha performansınız diye konu açmalısın dostum, hikayelerini dinlemek isteriz
Net haklısın, forumdan 3 kişi alsan kimleri alırdın takımına, mevkileriyle?hocam bunu ben değilde, gscimbom yönetiminin organize ediyor olması gerekir.
messinin kendi videolarından oluşan 100 Magical Dribbling Skills kolajı kendisinin hazırladığını düşünsene ??
ben zaten elimden geleni yapıyorum ama forum bir türlü en iyi halı saha oyuncusu olduğumu kabullenemediii..
Dostum ben zaten on numarayım bana bir tane savunma lazım, iyi bir kaleci ve koşan bir forvet.Net haklısın, forumdan 3 kişi alsan kimleri alırdın takımına, mevkileriyle?
Kaleye seni koyarım görünce üçümüze de koymuş gibi algıladım neyse bir kez daha okuyunca anladım ki iyi bir şeymişDostum ben zaten on numarayım bana bir tane savunma lazım, iyi bir kaleci ve koşan bir forvet.
Kaleye - Seni koyarım.
Savunmaya - @Aziz Kaan
Forvete - Cigersiz @Oğuzhan Sesko
Murat G. DurmazProdüksüyonlu 1 şekilde hazırlanmış ulanOrganize ama amatör 1 kötülük gözlemliyom
![]()
Sağol canımDostum ben zaten on numarayım bana bir tane savunma lazım, iyi bir kaleci ve koşan bir forvet.
Kaleye - Seni koyarım.
Savunmaya - @Aziz Kaan
Forvete - Cigersiz @Oğuzhan Sesko
Lan doruk o etiketler ne öyle ayrıca haber eksik mühürlemişler