- 23 Aralık 2008
- 60.032
- 57.563
- 4.933
konum gene yok edilmiştir. zaten senede bir konu açıyorum o da harcanıyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sunlara konu acma, genel sohbette paylas gec her ota boka konu aciyorsun TikTokta videolara bakipkonum gene yok edilmiştir. zaten senede bir konu açıyorum o da harcanıyor
Sen adminsin üstat ne yapabilirim ki? Itiraz etme sansim yok, peki dedigin gibi olsun.Sunlara konu acma, genel sohbette paylas gec her ota boka konu aciyorsun TikTokta videolara bakip
Tarih/Felsefe/Bilim Kurgu konularin guzel, onlari istedigin kadar ac.Sen adminsin üstat ne yapabilirim ki? Itiraz etme sansim yok, peki dedigin gibi olsun.
faşizme boyun eğmekonum gene yok edilmiştir. zaten senede bir konu açıyorum o da harcanıyor
tek teke mi doveceksin yoksa bizde dalalım mı reis?@Savaş Barış @Doruk Ata TANRIVERDİ
@Gökhan Aytepe
@Furkan Kaya adlı üyenin kalemi kırıldığı bilgisini aktardılar kendisine özelden gerekli açıklamayı yaptım ama rest çekti arkadaşa başına neler geleceğinin biraz bilgisini verebilir misiniz
Yüce konsey ne derse o@Savaş Barış @Doruk Ata TANRIVERDİ
@Gökhan Aytepe
@Furkan Kaya adlı üyenin kalemi kırıldığı bilgisini aktardılar kendisine özelden gerekli açıklamayı yaptım ama rest çekti arkadaşa başına neler geleceğinin biraz bilgisini verebilir misiniz
kalemim niye kırıldı kimin ayağına bastık
Geçen hafta kimi dövmüştün ustat unuttum ?
İnan bilmiyorum özelden gereken görüşmeyi yapalım belki kurtarırım senikalemim niye kırıldı kimin ayağına bastık
gökhan ağabey bana kıyamazİnan bilmiyorum özelden gereken görüşmeyi yapalım belki kurtarırım seni
Dostum biz gereksiz kavgaya karşıyız bilirsinGeçen hafta kimi dövmüştün ustat unuttum ?
Yerim ağabeyinigökhan ağabey bana kıyamaz
@Savaş Barış @Doruk Ata TANRIVERDİ
@Gökhan Aytepe