Furkan Kaya
Aslan Üye
- 2 Haziran 2024
- 7.515
- 5.506
- 1.043
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ferhatın arkasında vasfinin olduğu duyumunu aldım ağır taş yaniBunu diyenlerin akıbeti forumdan uzaklaştırılmak oldu sen bilirsin
Vasfiyi adam yerine koymamFerhatın arkasında vasfinin olduğu duyumunu aldım ağır taş yani
vasfi reis hiç öyle birine benzemiyorBir gün @Vasfi Vural adlı şahıs smodken beni banlamıştı özelden yazdım sen ne ayaksın fln bana sert çıktı forumuna 1 sana 5 git söyle dedim
1 hafta sonra özelden özür dilemişti
Vasfi taşta değil, Kayadır dikkatli ol derimVasfiyi adam yerine koymam
Zamanında hızlıydı atarlıydıvasfi reis hiç öyle birine benzemiyor
GüldürmeVasfi taşta değil, Kayadır dikkatli ol derim
Feramuz üzerine vasfi'yi de karşına almazsın.vasfi reis hiç öyle birine benzemiyor
vasfi'yi karşıma değil yanıma alırım adam gibi adamdırFeramuz üzerine vasfi'yi de karşına almazsın.
Vasfi ağır taştır feramuzla mücadele ekibinin lideridir.vasfi'yi karşıma değil yanıma alırım adam gibi adamdır
Bir gün @Vasfi Vural adlı şahıs smodken beni banlamıştı özelden yazdım sen ne ayaksın fln bana sert çıktı forumuna 1 sana 5 git söyle dedim
1 hafta sonra özelden özür dilemişti
Vasfine dayayımVasfi ağır taştır feramuzla mücadele ekibinin lideridir.
Vasfine dayayım
Sen beni karşına alacak yüreği buldun hadi bakalım
Etinden korkanın kemiğini
Bi an yanlış anlamışım neyse ki Furkan 'ımın kalemi kırılmış@Savaş Barış @Doruk Ata TANRIVERDİ
@Gökhan Aytepe
@Furkan Kaya adlı üyenin kalemi kırıldığı bilgisini aktardılar kendisine özelden gerekli açıklamayı yaptım ama rest çekti arkadaşa başına neler geleceğinin biraz bilgisini verebilir misiniz
Noldu aziz!Bi an yanlış anlamışım neyse ki Furkan 'ımın kalemi kırılmış![]()